Zoek een mop




Dagelijkse mop

Start de dag met een lach en schrijf je in op onze e-mop. Ontvang iedere dag om 8u de mop van de dag per mail.  

Die Limburgers toch!

Twee Limburgers zijn na jaren werkloosheid en met wat politieke steun dan toch aan een jobke geraakt bij de Belgische Spoorwegen. Daar beseffen ze al na een paar dagen welk vlees ze in de kuip hebben en zoeken ze wanhopig naar een plek waar onze twee zo weinig mogelijk in de weg lopen.Uiteindelijk neemt een ploegbaas ze mee naar de spoorlijn Brussel - Parijs.
Samen met de twee gaat hij midden tussen de rails staan.
"Kijk" ,zegt hij tegen de Limburgers, "Kijk maar in de verte." Samen turen ze naar de verre horizon waar de rails in één punt samen lijken te komen.
"Ge begrijpt hoe gevaarlijk zoiets is.", zegt de ploegbaas. " Dus ga daar onmiddellijk naartoe en zorg ervoor dat de rails overal netjes even breed zijn"
"Inderdaad levensgevaarlijk" zeggen de twee en gewapend met een meetlat trekken ze richting horizon.De twee stappen en stappen, af en toe zorgvuldig metend.
Kilomers en uren later blijft het gevaarlijke punt nog altijd onbereikbaar. Vermoeid en nietbegrijpend drentelen ze verder tot de ene Limburger zich eventjes omdraait, in de verte tuurt, schrikt en roept : "Ho nee 't is niet waar! We zijn er al voorbij."



Om te stemmen moet je ingelogd zijn.

Nog een goeie mop lezen?

Gewillige Mercedes chauffeur (7.75/10)

Twee Limburgers, Jef en Louis, staan te liften. Er stopt een chique Mercedes met daarin een blonde schoonheid. Zij wil echter slechts één passagier meenemen. De Jef gaat mee en de Louis loopt te voet ...

Mop verder lezen (Je hebt 23% gelezen)


De doodstraf! (7.72/10)

Een Antwerpenaar, een West-Vlaming en een Limburger wachten in de States in de zogenaamde "Death Row" op de uitvoering van hun doodstraf. De gevangenisdirecteur geeft hun alledrie de keuze:<...

Mop verder lezen (Je hebt 20% gelezen)


De Belgische Vlag (6.09/10)

Er komt een Limburger in een Belgische vlaggenwinkel en vraagt:
"Heeft u voor mich een groene Belgische vlag?"
Zegt de verkoper: "Die heb ik niet hoor. Ik heb de Belgisc...

Mop verder lezen (Je hebt 60% gelezen)


Mop details

Categorie: Limburgers
Moppentapper: Dries
Datum: 12-05-2018
Maal bekeken: 18276
Aantal stemmen: 91
Gemiddelde score: 7.35

12
1
1
1
4
4
10
18
10
30
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10


(©) 2003 - 2024 - Website door Pandafish