Zoek een mop




Dagelijkse mop

Start de dag met een lach en schrijf je in op onze e-mop. Ontvang iedere dag om 8u de mop van de dag per mail.  

De kat valt in't water

Er vloog een vliegje over een meer, in dat meer zat een vis die dacht: "Als da vliegske nu wa lager vliegt, dan spring ik daarnaar en ik eet da op, dan heb ik weer gegeten voor vandaag".

Iets verder zat een beer die dacht: "Als da vliegske nu wa lager vliegt, die vis springt daar hene, ik pak die vis, dan heb ik weer gegeten voor vandaag".

Iets verder zat een jager die dacht: "Als da vliegske nu wa lager vliegt, die vis springt naar die vlieg, dien beer pakt die vis, ik schiet dien beer dood, dan hebik weer gegeten voor vandaag".

Iets verder zat een muis die dacht: "Als da vliegske nu wa lager vliegt, die vis pakt da vliegske, dien beer pakt die vis, die jager schiet dien beer dood, dan pak ik die kruimeltjes die van de jager zen schouders vallen en dan hebik weer gegeten voor vandaag".

Nog iets verder zat er een kat die dacht: "Als da vliegske nu wa lager vliegt, die vis pakt da vliegske, dien beer pakt die vis, die jager schiet dien beer dood, die muis pakt die kruimeltjes, dan pakik die muis en dan hebik weer gegeten voor vandaag".
Zo gebeurt het dus: da vliegske vliegt wa lager, die vis pakt da vliegske, dien beer pakt die vis, die jager schiet die beer dood, die muis pakt die kruimeltjes, die kat neemt een aanloop, die springt ... en valt in't water. Wat is nu de moraal van dit verhaal?

Moraal: Hoe langer het voorspel, hoe natter de poes



Om te stemmen moet je ingelogd zijn.

Nog een goeie mop lezen?

Wat een kut niet lijden kan (6.07/10)

3 hoeren zitten halfdronken in een café te praten over hun beroep.
Zegt die eerste: ik ben al zolang aan het werk dat mijn kut zover uitgelebberd is dat ik er een bierglas kan induwen! De 2 a...

Mop verder lezen (Je hebt 38% gelezen)


Punker en oudje in treincoupe (7.21/10)

Een oude man zit in treincoupe, tegenover hem zit een punker met een enorme hanenkam. De oude man kijkt 15 min. lang onafgebroken naar de punker.

Deze zegt daarop: " Hey opa heb i...

Mop verder lezen (Je hebt 55% gelezen)


De sekspapegaai (6.82/10)

Een boer heeft een papegaai in een kooitje. Op een ochtend komt de boer de kamer binnen: staat het deurtje van de kooi open. Papegaai weg.
De boer gaat op zoek, maar kan hem nergens vinden. To...

Mop verder lezen (Je hebt 14% gelezen)


Mop details

Categorie: Seks & Bedpret
Moppentapper: Beaverke
Datum: 15-03-2022
Maal bekeken: 10318
Aantal stemmen: 103
Gemiddelde score: 7.52

12
1
2
2
3
5
12
12
18
36
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10


(©) 2003 - 2024 - Website door Pandafish