Zoek een mop




Dagelijkse mop

Start de dag met een lach en schrijf je in op onze e-mop. Ontvang iedere dag om 8u de mop van de dag per mail.  

De koers

Jantje loopt met zijn vader door het bos. Opeens hoort Jantje: oh ja, lekker wijf, oh ja!, waaop Jantje vraagt aan zijn vader: Vader, wat is dat, een wijf? Waarop de vader antwoordt: wel Jantje, een wijf is een ander woord voor een zadel.

Jantje en zijn vader lopen verder en opeens hoort Jantje: Oh, lekkere tetten, oh ja!, waarop Jantje aan zijn vader vraagt: Vader, wat zijn tetten? De vader antwoordt: Dat is hetzelfde als een stuur.

Weer lopen ze verder, en opeens hoort Jantje: Oh ja, Neuken, oh ja!! Waarop Jantje aan zijn vader vraagt: Vader, wat is dat, Neuken? Waarop zijn vader antwoordt; dat is hetzelfde als trappen op de pedalen van je fiets.

De volgende dag rijdt Jantje mee in een koers en wordt eerste. Enkele journalisten komen naar Jantje en vragen aan hem: Hoe heb je dat gedaan? Waarop Jantje antwoordt: Ik ben op mijn wijf gesprongen, heb de tetten vastgenomen en ben keihard beginnen neuken!



Om te stemmen moet je ingelogd zijn.

Nog een goeie mop lezen?

Brandweer (7.43/10)

Op een dag komt een brandweerman thuis van zijn werk en zegt tegen zijn vrouw: "We hebben een nieuw oproepsysteem bij de brandweer:
Bel 1 gaat en we springen in onze kleren.
Bel 2 g...

Mop verder lezen (Je hebt 21% gelezen)


Aantal tanden (6.29/10)

Op een zaterdagnacht heeft een oud vrouwtje net gedaan met werke. Juist wanneer ze haar winkeltje wil sluiten komen er 2 mannen binnen met een zwart masker. Het vrouwtje schrikt zich gek en vraagt wat...

Mop verder lezen (Je hebt 35% gelezen)


Wie draagt de broek? (7.48/10)

Wanneer een net getrouwd echtpaar de bruidssuite betreedt, doet de bruidegom meteen zijn broek uit en biedt deze aan aan zijn bruid. "Trek deze broek eens aan," draagt hij haar op. Wanneer z...

Mop verder lezen (Je hebt 27% gelezen)


Mop details

Categorie: Seks & Bedpret
Moppentapper: Sot_keuntjuh
Datum: 23-06-2017
Maal bekeken: 3601
Aantal stemmen: 51
Gemiddelde score: 4.98

13
6
4
2
6
1
1
6
2
10
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10


(©) 2003 - 2024 - Website door Pandafish