Zoek een mop




Dagelijkse mop

Start de dag met een lach en schrijf je in op onze e-mop. Ontvang iedere dag om 8u de mop van de dag per mail.  

Naar het bordeel

In een bordeel komt een jongeman - ongeveer 16 jaar oud - binnen .Hij vraagt aan de serveuse hoeveel het kost om eens de liefde te bedrijven, waarop de vrouw antwoordt: "De prijzen zijn verschillend hier: vanaf 125 euro en zo verder." De jongen verschiet van de prijs en zegt tegen de serveuse dat hij zoveel geld niet bij heeft en of ze het voor een keer door de vingers wil zien.

Na enkele minuten zegt de serveuse: "Alle voor ene keer is het ok, maar ge kunt maar krijgen voor hetgeen ge nu hebt betaald." "Geen probleem" zegt de jongeman. "Ga dan de trap op en neem de derde deur rechts. Daar ligt iemand voor je klaar"

Zo gezegd zo gedaan en dus gaat de jongen naar boven. Wanneer hij de kamer betreedt ziet hij een zwaargewicht van maar liefst 160 kg. Ze begint tegen de jongen: "Allee vooruit, doe al je kleren maar uit zodat we er aan kunnen beginnen." De jongen, een beetje verlegen, begint zijn kleren uit te doen tot hij volledig naakt staat, waarop de vrouw luidop begint te lachen en zegt: "Hahaha jij met je klein trompetje in mij komen, dat is onmogelijk hoor!" "Tja," zegt de jongen "ik denk ook niet dat dit gaat lukken maar ik wist ook niet dat ik in zo'n groot orkest ging moeten spelen!!"



Om te stemmen moet je ingelogd zijn.

Nog een goeie mop lezen?

Stier bovenop een koe (7.18/10)

Een jongen en een meisje van het platteland liggen naast elkaar langs de dijk.
Klimt er opeens een stier bovenop een koe.
Zegt die jongen tegen dat meisje: 'Zal ik dat ook eens doen?' ...

Mop verder lezen (Je hebt 72% gelezen)


Een verkeerde indruk (7.78/10)

Een boer zit zich in het café van het dorp volledig lazarus te drinken, wanneer zijn buurman naast hem komt zitten en vraagt: "Zeg, Jef, wat zit gij hier nu op zo'n mooie dag uw eigen te pletter ...

Mop verder lezen (Je hebt 10% gelezen)


Mathilde a un orgasme... (7.19/10)

Zegt de Flup tegen zijn moeder: "Maman, 't is ik heb de groot probleem, chaque fois que Mathilde a un orgasme zij maak teveel van de lawaai."
Zegt Paola: "Mais enfin, Filip, dat ...

Mop verder lezen (Je hebt 53% gelezen)


Mop details

Categorie: Seks & Bedpret
Moppentapper: soniamaria
Datum: 12-10-2016
Maal bekeken: 4834
Aantal stemmen: 68
Gemiddelde score: 6.06

8
4
3
4
8
9
5
12
4
11
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10


(©) 2003 - 2024 - Website door Pandafish