Zoek een mop




Dagelijkse mop

Start de dag met een lach en schrijf je in op onze e-mop. Ontvang iedere dag om 8u de mop van de dag per mail.  

Werken in de zoo

Een man zonder werk bekijkt de advertenties in de krant en leest dat ze een oppasser zoeken in de zoo. De man gaat zich gaan aanbieden maar krijgt een njet van de directeur: "Spijtig, ik heb zojuist iemand aangenomen maar als je wilt kan ik je iets aanbieden. Onze gorilla is deze morgen doodgevallen en het weekend staat voor de deur, zodus kan ik geen andere gorilla meer krijgen. Als je wilt heb ik zo'n kostuum liggen en als je dat aantrekt is het gelijk een levende gorilla. Je wordt er ook zeer goed voor betaald.

"Ja ok," zegt de man, " en wat moet ik doen?"
"Wel" zegt de directeur "je moet in de apekooi. Er hangen daar touwen en als dat kan moet je zo'n beetje slingeren van het ene touw naar het andere. Dat is al", zegt de directeur.

De man neemt de job aan en de volgende morgen begint hij eraan. Hij probeert zo een beetje aan die touwen te slingeren en tegen de middag gaat dit al zeer goed. Veel mensen staan naar dit spektakel te kijken maar op een gegeven moment is de man zo geweldig aan het slingeren dat hij van uit zijn kooi vliegt in de andere kooi ernaast.

Vol verbazing komt daar een leeuw tevoorschijn, waarop de man begint te roepen en te tieren van "Heeelp mij", waarna de leeuw tegen de gorilla zegt: "Onnozelaar hou uw muul, anders zijn we alletwee ons werk kwijt."



Om te stemmen moet je ingelogd zijn.

Nog een goeie mop lezen?

Nablijven (6.94/10)

De directeur van een lagere school belt naar de moeder van Tim, om te zeggen dat hij moet nablijven.
Als de moeder de reden vraagt zegt de directeur:
"Jeroen, de jongen die naast ...

Mop verder lezen (Je hebt 45% gelezen)


Het ongeval van Tarzan (6.98/10)

Tarzan krijgt een ongeval en moet hierdoor een oog, een arm en zijn penis missen. Hij gaat ten rade bij een wonderdokter die hem eens goed bekijkt. "Kijk" zegt hij, "ik heb geen onderde...

Mop verder lezen (Je hebt 21% gelezen)


Lappie is dood! (7.05/10)

Een jongentje had een lapjeskat, die zijn ouders de naam Lappie hadden gegeven. Op zekere dag komt Jantje thuis van school en zegt zijn moeder:"Ik heb slecht nieuws; Lappie is dood." Jantje ...

Mop verder lezen (Je hebt 34% gelezen)


Mop details

Categorie: Algemeen
Moppentapper: soniamaria
Datum: 08-10-2016
Maal bekeken: 10572
Aantal stemmen: 106
Gemiddelde score: 7.92

2
1
1
2
6
10
13
23
20
28
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10


(©) 2003 - 2024 - Website door Pandafish