Zoek een mop




Dagelijkse mop

Start de dag met een lach en schrijf je in op onze e-mop. Ontvang iedere dag om 8u de mop van de dag per mail.  

Marokkaanse geboorte

Er loopt een marokkaans koppel over de meir, waarvan de vrouw hoogzwanger is van nen tweeling. Op nen bepaalde moment voelt ze weeën opkomen en zegt ze tegen hare man da haar water is gebroken en da ze elk moment kan bevallen.

Diene vent beseft dat er genen tijd nemeer is om naar de kliniek te gaan dus dienen haalt der ne flik bij. Diene flik legt de vrouw uit dat hij de bevalling zal leiden. Da marokkaans wijf ma persen en persen en op nen bepaalde moment komt der e kopke tevoorschijn. Iedereen beziet elkaar, want na een minuutje is da kopke weer verdwene. Iedereen verbaasd, ma dan hore ze e stemmeke da zegt: "Kom Mohammed, we gaan langst achter want ier vanvoor staat het vol flikken!"



Om te stemmen moet je ingelogd zijn.

Nog een goeie mop lezen?

Drie gedetetineerden (7.08/10)

Twee blanke gevangenen en één zwarte gevangenen ontsnappen uit de gevangenis en zien drie bomen in de verte staan. Ze klimmen elk in een boom om aan de speurhonden te ontsnappen.

Wannee...

Mop verder lezen (Je hebt 12% gelezen)


Ga eens in de hoek staan (6.79/10)

Er komt een neger bij de dokter met een valling, zegt de dokter tegen hem "Kleed je maar helemaal uit". Zo gezegd zo gedaan, dan zegt de dokter tegen de neger "Ga een in de linkse hoek ...

Mop verder lezen (Je hebt 37% gelezen)


Gevecht met de alligator (7.96/10)

Een Texaanse multimiljonair wordt 50 jaar en hij besluit een heel groot feest te geven en nodigt de hele buurt uit in zijn luxe achtertuin, met zwembad en al. Ook Leroy, de enige neger in de buurt, wo...

Mop verder lezen (Je hebt 15% gelezen)


Mop details

Categorie: Buitenlanders
Moppentapper: Beaverke
Datum: 17-11-2023
Maal bekeken: 7344
Aantal stemmen: 90
Gemiddelde score: 7.23

9
2
3
3
2
4
15
15
12
25
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10


(©) 2003 - 2024 - Website door Pandafish