Zoek een mop




Dagelijkse mop

Start de dag met een lach en schrijf je in op onze e-mop. Ontvang iedere dag om 8u de mop van de dag per mail.  

Zullen wij dansen?

Een jongeman met een hazelip zoekt verkering. Hij gaat naar de feesttent in het dorp. Hij neemt een paar pilsjes om moed in te drinken. Dan gaat hij naar een tafeltje en vraagt een meisje: "Zullen wij dansen?" Die ziet zijn hazelip en zegt: "Ik wacht op mijn vriendje." Zo gaat het de hele avond. Hij drinkt maar door en gelooft het wel. Hij ziet nog een meisje alleen aan een tafel zitten en vraagt weer: "Zullen wij dansen?" Het meisje kijkt hem aan. Ook een hazelip. Ze wil wel.

De twee dansen uren aan een stuk. Dan vraagt het meisje: "Breng je mij naar huis." Dat wil hij wel. Ze gaan meteen door naar haar slaapkamer. Ze zet haar pruik af. Doet een glazenoog uit. Legt haar gebit op het nachtkastje. Doet haar jurk bh en slip uit. Dan legt ze ook haar valse borsten op het nachtkastje. "Kom maar" roept ze. De jongeman staat een beetje beduust te kijken. "Zonde he", zegt hij. "Heb ik mijn lul in mijn ander pantalon laten zitten!"



Om te stemmen moet je ingelogd zijn.

Nog een goeie mop lezen?

Is dat je man? (7.25/10)

Na een lange nacht de liefde te hebben bedreven, rolt de man op z’n zij en pakt een sigaret uit zijn broek en zoekt naar een aansteker. Omdat hij deze niet kan vinden vraagt hij aan de vrouw of zij er...

Mop verder lezen (Je hebt 25% gelezen)


De stad zegt het al... (6.4/10)

Een boer gaat zijn beste melkkoe verkopen, omdat hij er toch niet mee kan kweken en onderweg naar de markt komt hij zijn vriend tegen, die hem vraagt waarom hij zijn koe verkoopt.
Ja, zegt de b...

Mop verder lezen (Je hebt 35% gelezen)


Ik slik niet alles (6.25/10)

Twee secetaresses zitten tegenover elkaar, zegt de een tegen de ander:

"Wat heb jij nou in je haar zitten, is dat sperma?"


"Ja" zegt de ande...

Mop verder lezen (Je hebt 76% gelezen)


Mop details

Categorie: Seks & Bedpret
Moppentapper: Beaverke
Datum: 08-11-2023
Maal bekeken: 3483
Aantal stemmen: 60
Gemiddelde score: 5.93

11
3
2
4
6
4
7
6
4
13
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10


(©) 2003 - 2024 - Website door Pandafish