Zoek een mop




Dagelijkse mop

Start de dag met een lach en schrijf je in op onze e-mop. Ontvang iedere dag om 8u de mop van de dag per mail.  

leeftijd na de facelift!

Annie komt bij de bakker, zegt de bakker: "Hallo Annie, wat zie jij er goed uit." "Ja," zegt Annie, "ik heb een facelift gehad moet jij maar eens schatten hoe oud ik ben." "Nou," zegt de bakker, "ik schat 42 jaar." "Nee," zegt Annie, "53." Even later komt Annie bij de slager die ook weer een complimentje naar Annie maakt. "Ja," zegt Annie, "moet jij maar eens schatten hoe oud ik ben." "Nou," zegt de slager, "ik denk 44." "Nee," zegt Annie, "53." Na het winkelen staat Annie op de bus te wachten komt een man die ook weer tegen Annie zegt dat ze er goed uitziet. "Ja," zegt Annie, "moet jij maar eens raden hoe oud ik ben." "Nou," zegt die man, "dat zou ik zo niet kunnen zeggen maar als ik even in je broek mag voelen dan kan ik het je zo vertellen." Oké, Annie laat de man met zijn hand in haar broekje graaien en na vijf minuten is de man klaar en zegt: "53 jaar." "Zo," zegt Annie, "dat jij dat kunt voelen aan mijn poesje?" "Nou nee," zegt de man, "ik stond net achter je bij de bakker."



Om te stemmen moet je ingelogd zijn.

Nog een goeie mop lezen?

New Age geneeskunde (7.86/10)

Een vrouw blijft maar kampen met chronische hoofdpijn, nadat ze bijna alles heeft geprobeerd. Uiteindelijk beslist ze om een nieuw soort alternatieve geneeskunde toe te passen, en gaat ze naar een bek...

Mop verder lezen (Je hebt 8% gelezen)


Sex voor bejaarden (6.75/10)

Drie oude dames zitten rond een tafel te bridgen als een van hen, Edna genaamd, opeens zegt: "Ik heb een groot probleem, ik krijg mijn man niet zover dat ie met me naar bed wil."
Ze...

Mop verder lezen (Je hebt 19% gelezen)


3 Wensen (7.07/10)

In de middeleeuwen rijdt een grote stoere ridder op zijn paard door het bos.
Opeens ziet hij een elfje die in een boom vast zit en zichzelf niet kan losmaken.
"Nou", denkt de...

Mop verder lezen (Je hebt 11% gelezen)


Mop details

Categorie: Seks & Bedpret
Moppentapper: Yvestje
Datum: 05-09-2020
Maal bekeken: 6971
Aantal stemmen: 65
Gemiddelde score: 7.45

3
0
2
1
5
11
7
12
5
19
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10


(©) 2003 - 2024 - Website door Pandafish