Zoek een mop




Dagelijkse mop

Start de dag met een lach en schrijf je in op onze e-mop. Ontvang iedere dag om 8u de mop van de dag per mail.  

Op het ministerie

Een ingenieur, een boekhouder, een chemicus, een informaticus en een ambtenaar op het ministerie zijn aan het opscheppen hoe fantastisch hun hond wel is.

Om het te bewijzen roept de ingenieur zijn hondje: "Vierkantswortel, toon ons je talenten!" De hond loopt naar een schoolbord en tekent er met een krijtje een vierkant, een cirkel en een driehoek op.

Ook de boekhouder roept zijn hond: "Actief-Passief, toon jij ons eens al je competenties!" De hond loopt naar de keuken en komt terug met 12 koekjes. Hij legt ze op 3 stapeltjes, elk van 4 koekjes elk.

De chemicus beweert dat zijn hond nog beter kan. "Thermometer,toon jij ons eens je kunsten!" De hond loopt naar de kast, haalt er een glas van 10 cl uit, neemt de melk en giet exact 8 cl melk in het glas zonder ook maar één druppel te morsen.
De informaticus wil ze allemaal overbluffen en roept zijn hond: "Harde schijf, verbaas deze mensen eens!" De hond begeeft zich naar een computer, start deze op, laat een Anti-Virus starten, verstuurt een e-mail en installeert tenslotte een nieuw spel.

De 4 mannen keren zich nu naar de ambtenaar van het ministerie en vragen hem wat zijn hond nu zo allemaal kan. De ambtenaar roept zijn hond: Koffiepauze, toon je talenten eens!" De hond zet zich recht, eet de koekjes op, drinkt de melk leeg, wist alle bestanden van de computer, neukt de hond van de ingenieur en doet alsof hij zich geblesseerd heeft aan zijn rug na de daad, waarop hij het formulier van arbeidsongeval invult met als periode van arbeidsongeschiktheid '6 maanden'.





Om te stemmen moet je ingelogd zijn.

Nog een goeie mop lezen?

Beledigd (6.99/10)

Een man moet voor de rechtbank verschijnen, omdat hij een agent 'ezel' noemde.
Na een hele preek van de rechter vraagt de man: "Dus ik mag een agent geen 'ezel' noemen?"
"...

Mop verder lezen (Je hebt 38% gelezen)


De verloren identiteit (7.52/10)

Een drukke Ryanair vlucht was geannuleerd. Eén enkele hostess was bezig met het herboeken van een lange rij passagiers. Plotseling duwt een boze passagier zich zijn weg naar haar desk.

...

Mop verder lezen (Je hebt 15% gelezen)


Het trekpaard (7.75/10)

Een stadsmus reed zijn auto vast in een sloot op het platteland. Toevallig passert er een plaatselijke boer met zijn paard genaamde Julles en biedt hij zijn hulp aan.

Hij spant Julles ...

Mop verder lezen (Je hebt 23% gelezen)


Mop details

Categorie: Beroepen
Moppentapper: Freakazoid
Datum: 02-08-2023
Maal bekeken: 11711
Aantal stemmen: 78
Gemiddelde score: 7.72

3
1
2
1
3
5
13
16
17
17
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10


(©) 2003 - 2024 - Website door Pandafish