Zoek een mop




Dagelijkse mop

Start de dag met een lach en schrijf je in op onze e-mop. Ontvang iedere dag om 8u de mop van de dag per mail.  

Turkse familie voor Belg

Een Turkse familie staat aan de grens bij Maastricht en vragen aan de douanier of ze over de grens mogen. Zegt deze "nee, alleen Belgen mogen over de grens. Maar ik heb het goed met jullie voor. Dus diegene die de Maas over kunnen zwemmen mogen toch nog Nederlander worden."

De vader springt erin en zwemt naar de overkant. Toen zwom de Moeder naar de overkant. Toen sprong het zoontje erin en begon te zwemmen, maar deze verdronk. Begint moeder hard te huilen, zegt vader: "Och moeder, stop maar met huilen. Het was maar een Turk."



Om te stemmen moet je ingelogd zijn.

Nog een goeie mop lezen?

De drie bouwvakkers (7.4/10)

Drie bouwvakkers, een Belg, een Hollander en een Duitser houden schafttijd. De Belg doet z'n brooddoos open. "Godverdomme hé, weeral gelei, als ik morgen nog gelei tussen m'n boterhammen vind, sp...

Mop verder lezen (Je hebt 17% gelezen)


Belgische slimheid (7.5/10)

Een Belg en een Hollander lopen door het bos en plots horen ze iemand roepen:"HELP,HELP". Ze lopen erna toe en zien dat een elfje aan het verdrinken is. Alle twee springen ze in 't water en ...

Mop verder lezen (Je hebt 30% gelezen)


Hollandse recyclage (7.54/10)

Er zit een Hollander in het restaurant te eten. Hij eet een croisantje. Komt er een Marokkaans kereltje aangelopen die asociaal op zijn kauwgom zit te kauwen. Hij neemt plaats naast de Hollander.

Mop verder lezen (Je hebt 14% gelezen)


Mop details

Categorie: Buitenlanders
Moppentapper: Beaverke
Datum: 31-10-2022
Maal bekeken: 2980
Aantal stemmen: 36
Gemiddelde score: 4.97

12
2
2
1
1
1
7
1
5
4
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10


(©) 2003 - 2024 - Website door Pandafish