Zoek een mop




Dagelijkse mop

Start de dag met een lach en schrijf je in op onze e-mop. Ontvang iedere dag om 8u de mop van de dag per mail.  

Meneer Meyer is overleden

Een dokter heeft gedaan met z'n werk en verlaat het ziekenhuis en terwijl hij door de gang loopt ziet hij een verpleegstertje huilen. Hij gaat er naar toe en vraagt waarom ze zo triest is, en antwoord ze: "Meneer Meyer is overleden.."

Die dokter denkt in zichzelf, nou ja da is toch nie zo erg en hij loopt door. Weer iets verder komt hij de chirurge tegen die ook 't staat uit te schreien, weer gaat die dokter vragen wat er aan de hand is, antwoord ze: "Meneer Meyer is overleden".

Tja, die dokter begint dat nu toch een beetje vreemd te vinden maar loopt toch door. Komt hij aan de balie en de receptioniste zit ook al te huilen, hij gaat naar haar toe en vraagt, "Waarom zit je te huilen". Weer antwoordt ze, "Meneer Meyer is overleden".

Nu begint toch wel nieuwsgierig te worden en vraagt in welke kamer meneer Meyer ligt. Antwoord ze al schreiend: "2de deur links". Die dokter gaat daar naar binnen en is zeer verbaasd... die zogenaamde Meyer heeft een penis die wel tot de grond reikt. Hij denkt inzichzelf nou, die neem ik mee naar huis om te tonen aan m'n vrouw. Hij snijdt 't gevarte eraf en steekt het in een massas grote bokaal. Hij verlaat 't ziekenhuis en gaat naar huis.

Hij gaat bij hem thuis binnen en zet de bokaal op tafel en roept zijn vrouw. Komt de vrouw de huiskamer binnen, ze ziet de bokaal met die penis op tafel staan en barst in tranen uit: "Snik, snik, is meneer Meyer overleden?".



Om te stemmen moet je ingelogd zijn.

Nog een goeie mop lezen?

Alle vrouwen gehad, behalve 1 (6.43/10)

Jan zit in een kroeg aan de bar.
Komt er opeens een patser binnen die roept: "In dit dorp heb ik alle vrouwen al eens gehad, behalve één." Trots gaat hij zitten en bestelt wat te dri...

Mop verder lezen (Je hebt 40% gelezen)


De onmenselijke kater (7.98/10)

Jurgen, een man van middelmatige leeftijd, werd op een dag wakker met een onmenselijke kater. Het eerste wat hij ziet is een glas met water naast zijn bed en enkele aspirientjes. Hij slikt die in, en ...

Mop verder lezen (Je hebt 15% gelezen)


Mannen slaan terug (6.62/10)

Hoeveel man heb je nodig om een flesje bier te openen?
Geen een. Hij zou al open moeten zijn als ze hem brengt.
-------------------------------------------------------------------
...

Mop verder lezen (Je hebt 9% gelezen)


Mop details

Categorie: Relaties
Moppentapper: Beaverke
Datum: 19-10-2022
Maal bekeken: 9503
Aantal stemmen: 55
Gemiddelde score: 7.13

3
0
4
3
2
2
10
14
9
8
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10


(©) 2003 - 2024 - Website door Pandafish