Zoek een mop




Dagelijkse mop

Start de dag met een lach en schrijf je in op onze e-mop. Ontvang iedere dag om 8u de mop van de dag per mail.  

verjaardag

De ouders van een Nederlandse tiener willen hun dochter, ter gelegenheid van haar zestiende verjaardag, op een speciale manier verrassen. Met de medewerking van een bekende televisiezender zou haar popidool zich, op een doordeweekse dag, in de kamer van het meisje verstoppen.

Op het teken van iemand uit de studio zou de popster dan plots uit de kleerkast tevoorschijn komen. Enkele camera's die her en der onzichtbaar in het huis zouden worden opgesteld zouden alles registreren en de waanzinnig populaire show zou live uitgezonden worden op de Spaanse televisie.

Die bewuste namiddag komt het meisje thuis van school.

Samen met haar ouders volgen honderdduizenden kijkers gespannen iedere beweging van het lieve kind. In plaats dat het meisje direct naar haar slaapkamer gaat, loopt ze even de keuken waar ze uit de koelkast een potje cremepate haalt. Vervolgens loopt ze de trap op naar de slaapkamer. Ze zet het potje op haar nachtkastje en begint zich vervolgens volledig uit te kleden waarna ze naakt op haar bed gaat liggen.

In de studio begint men intussen zenuwachtig naar de regisseur te kijken en kruipen haar ouders bijna onder hun stoel van schaamte. Vervolgens neemt het meisje het potje pate en neemt met drie vingers een riante lik uit het potje.

Dan smeert ze de pate zorgvuldig tussen haar benen en roept ze naar haar hond. De hond komt vrolijk de slaapkamer binnengelopen en weet onmiddellijk wat hem te doen staat. Net op het moment dat de hond zich aan zijn taak wil wijden
wordt het scherm van de kijkers zwart en de uitzending stopgezet.

De volgende dagen en weken bereikte de verkoop van cremepate uit blik een recordcijfer.



Om te stemmen moet je ingelogd zijn.

Nog een goeie mop lezen?

Straf (7.33/10)

Jantje gaat zitten in de klas en de juf vraagt aan Jantje wat ie dit weekend gedaan heeft. Jantje antwoordt: "Ik ben naar de hoeren geweest."
"Wat?!", zegt de juf, "wa...

Mop verder lezen (Je hebt 26% gelezen)


Fabiola in Erasmus (7.25/10)

Fabiola gaat eens op bezoek bij de zieke landgenoten in het Erasmus-ziekenhuis in Anderlecht
Daar toegekomen ziet Fabiola een man zichzelf aftrekken in zijn bed
"Ooooh,mais qu'est-c...

Mop verder lezen (Je hebt 26% gelezen)


50 jaar geleden... (7.76/10)

Een oud bejaard koppel ging als weekenduitstap naar de plaats waar ze elkaar het eerst ontmoet hadden. Terwijl ze in het café zitten zegt de oude man: "Herinner je nog Marie, de eerste keer, toen...

Mop verder lezen (Je hebt 8% gelezen)


Mop details

Categorie: Seks & Bedpret
Moppentapper: spijs
Datum: 28-07-2020
Maal bekeken: 4087
Aantal stemmen: 46
Gemiddelde score: 5.09

15
2
3
0
1
6
3
7
2
7
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10


(©) 2003 - 2024 - Website door Pandafish