Zoek een mop




Dagelijkse mop

Start de dag met een lach en schrijf je in op onze e-mop. Ontvang iedere dag om 8u de mop van de dag per mail.  

You Finished?

Een mooie Italiaan rijd in z'n dure wagen door Rome. Hij kijkt zo eens om zich heen en heeft ineens hele erge zin in seks. Hij rijdt verder en komt daar een meisje langs de weg tegen die aan het liften is.

Ze heeft een beetje een scandinavisch uiterlijk. Hij neemt haar mee, en ziet haar wel zitten. Na in het beste engels dat ze beiden spraken wat gepraat te hebben belanden ze in de slaapkamer van de italiaan. Na een kwartier komt de Italiaan kreunend klaar. Hij steekt een sigaret op en zegt: 'You finish?' Waarop het meisje met een wat verbaasd gezicht 'No' antwoord.

De Italiaan maakt gelijk zijn sigaret uit en duikt weer op het meisje. Na een half uur komt ie klaar, en dan wel zo dat de buren het konden horen. Weer steekt ie een sigaret op en vraagt 'You finish?' En weer zegt het meisje 'No'. Weer maakt hij zijn sigaret uit en gaat verder met het meisje. Na een uur komt ie klaar, en het was tot ver in Rome te horen. Weer steekt hij een sigaret op en vraagt heel erg zeker van z'n zaak 'You finished?' waarop het meisje antwoordt 'No I'm Swedish!!'




Om te stemmen moet je ingelogd zijn.

Nog een goeie mop lezen?

Niet in het goede gaatje (7.58/10)

Een jonge Nederlander is samen met zijn baas op weg naar Tokyo in Japan voor een belangrijke zakenmissie.
Baas: "Is dit de eerste maal dat je naar Japan komt?"
Jongen: "J...

Mop verder lezen (Je hebt 11% gelezen)


Geld te verdienen (7.94/10)

De directeur roept zijn secretaresse bij zich. "Daisy, ik stel je een verhoging voor. Het principe is eenvoudig. Ik werp 500 euro op de grond. Indien je die kan oprapen voor ik iets met je heb ku...

Mop verder lezen (Je hebt 14% gelezen)


Punker en oudje in treincoupe (7.21/10)

Een oude man zit in treincoupe, tegenover hem zit een punker met een enorme hanenkam. De oude man kijkt 15 min. lang onafgebroken naar de punker.

Deze zegt daarop: " Hey opa heb i...

Mop verder lezen (Je hebt 55% gelezen)


Mop details

Categorie: Seks & Bedpret
Moppentapper: Vittelleke
Datum: 23-09-2022
Maal bekeken: 6258
Aantal stemmen: 126
Gemiddelde score: 7.67

9
0
1
3
5
10
21
19
21
37
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10


(©) 2003 - 2024 - Website door Pandafish