Zoek een mop




Dagelijkse mop

Start de dag met een lach en schrijf je in op onze e-mop. Ontvang iedere dag om 8u de mop van de dag per mail.  

Nieuwe chauffeur

Koen had net zijn rijbewijs gehaald. Om dat te vieren loopt heel de familie naar de oprit om in de auto te stappen en een eerste ritje te maken met de nieuwbakken chauffeur. De vader kruipt direct op de achterbank achter de chauffeur.

"Ik verwed dat je je daar hebt gezet om eens een ander zicht te hebben dan de laatste maanden wanneer je me hebt leren rijden," zegt de stralende jongen naar zijn vader.

"Nee", antwoord de vader, "ik ben hier komen zitten om de hele tijd in je rug te kunnen schoppen, zoals jij al die jaren hebt gedaan".





Om te stemmen moet je ingelogd zijn.

Nog een goeie mop lezen?

Nieuwe chauffeur (6.07/10)

Koen had net zijn rijbewijs gehaald. Om dat te vieren loopt heel de familie naar de oprit om in de auto te stappen en een eerste ritje te maken met de nieuwbakken chauffeur. De vader kruipt direct op...

Mop verder lezen (Je hebt 32% gelezen)


Het snelle konijn (7.63/10)

Zit een giraffe in het bos een joint te draaien komt er plots een konijn voorbij gerend.Gatver3,zegt het konijn, dat moet je niet doen, je kan beter met mij gaan rennen. eigenlijk heeft het konijn gel...

Mop verder lezen (Je hebt 17% gelezen)


Bierbrouwerij (7.48/10)

Drie vrienden bezoeken tijdens hun vakantie een bierbrouwerij. Ze krijgen een rondleiding door de bierbrouwerij en op een gegeven moment valt een van de drie vrienden in een grote bierketel.

Mop verder lezen (Je hebt 26% gelezen)


Mop details

Categorie: Algemeen
Moppentapper: doncky
Datum: 28-09-2019
Maal bekeken: 8280
Aantal stemmen: 54
Gemiddelde score: 6.07

11
1
2
2
4
5
4
10
7
8
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10


(©) 2003 - 2024 - Website door Pandafish