Zoek een mop




Dagelijkse mop

Start de dag met een lach en schrijf je in op onze e-mop. Ontvang iedere dag om 8u de mop van de dag per mail.  

Anticiperen

Twee mannen rijden door Londen wanneer zij door een smeris worden tegengehouden. De smeris loopt naar de wagen en tikt op het raam met zijn stok.
De bestuurder rolt het raam naar beneden en KLAP, de agent slaat hem op het hoofd met de stok. De bestuurder vraagt, "waarvoor was dat in godsnaam?" De agent antwoordt, "U bent in Londen man. Wanneer wij u laten stoppen, houdt u uw rijbewijs al klaar wanneer wij naast uw portier komen staan". De bestuurder zegt, "excuseer, agent, maar ik ben niet van hier".
De agent doet de controle op het rijbewijs en alles is O.K. Hij geeft aan de man zijn rijbewijs terug, wandelt rond de wagen, naar de passagierszijde en tikt daar op het raam. De passagier rolt zijn raam naar beneden in en KLAP, de agent slaagt hem op het hoofd met de stok.
De passagier vraagt, "en waar was dat dan goed voor?" De agent zegt, "Ik doe gewoon uw wens uitkomen". De passagier vraagt, "Welke wens?" De officier zegt, "ik weet dat je twee kilometer verder tegen je vriend zou zeggen: "Dat had diene flik eens met mij moeten proberen, 't zou geen waar geweest zijn."



Om te stemmen moet je ingelogd zijn.

Nog een goeie mop lezen?

De badkuip dementie test! (7.76/10)


Voor de ouderen maar de jongeren kunnen hem ook doen

De badkuip dementie test!

Tijdens een bezoek aan een verpleeghuis vroeg de bezoeker aan de
directeur...

Mop verder lezen (Je hebt 26% gelezen)


Pistool of horloge? (7.63/10)

We schrijven het jaar 1920, in het Chicago van de maffia. Don Petro, de grootste maffiabaas roept zijn oudste zoon Luigi bij zich. 'Luigi,' zegt Don Pedro, 'jij bent nu 18 jaar geworden. Nu is de trad...

Mop verder lezen (Je hebt 23% gelezen)


Het autosalon (7.34/10)

Drie mannen - een rijke industrieel, een bankdirecteur en een arbeider - ontmoeten elkaar toevallig in een drankgelegenheid op het autosalon. Er wordt wat heen en weer gepraat.
Zegt de industri...

Mop verder lezen (Je hebt 18% gelezen)


Mop details

Categorie: Algemeen
Moppentapper: doncky
Datum: 26-09-2019
Maal bekeken: 8931
Aantal stemmen: 62
Gemiddelde score: 6.31

10
2
3
2
3
8
6
9
7
12
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10


(©) 2003 - 2024 - Website door Pandafish