Zoek een mop




Dagelijkse mop

Start de dag met een lach en schrijf je in op onze e-mop. Ontvang iedere dag om 8u de mop van de dag per mail.  

Buikspreker op je knie

Een jonge buikspreker geeft een optreden in een club, met zijn pop op de knie. Hij gaat door zijn gebruikelijke materiaal van domme blondjes moppen tot een grote forse blondine van haar oren begint te maken.

"Okay eikel, ik heb nu wel genoeg gehoord van je denigrerende blondinesmoppen! Wat doet jou denken dat je van vrouwen op die manier een stereotype kan maken? Wat hebben de fysische attributen te maken met de waarde van een menselijk wezen? Het zijn klootzakken zoals jij die ervoor zorgen dat ik niet gerespecteerd wordt in de maatschappij, dat ik niet mijn volledig potentieel als mens kan ontplooien... Allemaal omdat jij denkt dat discriminatie in de naam van humor moet kunnen!"

Verbouwereerd begint de buikspreker zich te verontschuldigen maar de blondine onderbreekt hem : "Hou jij je erbuiten Meneer, ik heb het tegen die klootzak op je knie!"



Om te stemmen moet je ingelogd zijn.

Nog een goeie mop lezen?

In de verloskamer (6.89/10)

Een blondje ligt op de verlostafel en het hoofdje van haar baby komt er uit. Warempel, het is zwart! De verpleegster vraagt: "Deed u het met een zwarte?" "Ja zei de blondine, maar eenma...

Mop verder lezen (Je hebt 29% gelezen)


Hard blazen! (7.24/10)

Een blondje rijdt naar huis en komt in een verschrikkelijke hagelstorm terecht. De hagelbollen zijn zo groot als tennisballen en haar wagen geraakt helemaal onder de blutsen.
De volgende dag g...

Mop verder lezen (Je hebt 18% gelezen)


Blondje opgezogen (6.42/10)

Er staan een negerin een brunette en een domblondje voor een spiegel ze moeten zeggen wat zij denken dat ze later gaan worden en as dat niet zo is worden ze opgezogen door de spiegel .

...

Mop verder lezen (Je hebt 34% gelezen)


Mop details

Categorie: Domme Blondjes
Moppentapper: Beaverke
Datum: 22-03-2022
Maal bekeken: 23717
Aantal stemmen: 224
Gemiddelde score: 7.94

7
2
4
4
14
13
27
49
29
75
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10


(©) 2003 - 2024 - Website door Pandafish