Zoek een mop




Dagelijkse mop

Start de dag met een lach en schrijf je in op onze e-mop. Ontvang iedere dag om 8u de mop van de dag per mail.  

Het kasteel en de hond.

Er was eens een gravin met een mooi kasteel. Maar ze vond maar geen naam. Op een dag ging ze wandelen en kwam een oude vrouw tegen. Die zei: "Het derde woord dat u vandaag zegt, zo zal u kasteel heten..." De gravin: "Hoe weet u wat ik denk?" "........."

Eenmaal thuis speelt de graaf golf. De vrouw doet wild de deur open en de man verschiet. Het balletje vloog recht tegen de gravin haar tiet, ze riep: "Auw, mijn tiet!" Daarop antwoordde ze nog: "Ooh! Het derde woord dat ik zei was TIET! Dus mijn kasteel noemt TIET."

Een 2 maand later kocht ze een hondje. Ze dacht dat ze wel hetzelfde truukje kon toepassen als bij haar kasteel, dus ging ze naar haar man. De graaf was aan het darten en verschoot toen zijn vrouw de deur open deedt. Het pijltje vloog recht in de vrouw haar tepel, zij riep:"Auw mijn Tepel!" Daarna: "Och! Het derde woord dat ik zei was tepel, dus mijn hondje noemt Tepel."

Drie jaar later was haar hondje Tepel opeens verdwenen, dus ging ze naar het politie bureau en zei: "Och meneer, ik heb heel mijn tiet af gezocht en mijn tepel niet gevonden!......"



Om te stemmen moet je ingelogd zijn.

Nog een goeie mop lezen?

Hostess (6.6/10)

In de klas moeten de kindjes een zin maken met het woord "hostess".
Mieke : "Op het vliegtuig helpt de hostess de mensen".
Pietje : "Aan de ingang van het au...

Mop verder lezen (Je hebt 37% gelezen)


Dakloze man (7.99/10)

Een man wordt in de straat aangesproken door een dakloze, zeer vuil en verwilderd. Hij vraagt geld om te kunnen eten. De voorbijganger neemt zijn portefeuille en neemt een biljet van 10 euro, maar voo...

Mop verder lezen (Je hebt 14% gelezen)


Bankautomaat (6.96/10)

Voor alle klanten van de KBC bank! De KBC bank aan de dorpstraat heeft als eerste bank in België vanaf 1 maart 2000 een "drive thru" bankautomaat in gebruik genomen. Geld afhalen zonder je a...

Mop verder lezen (Je hebt 9% gelezen)


Mop details

Categorie: Algemeen
Moppentapper: puppygirly
Datum: 27-11-2016
Maal bekeken: 6942
Aantal stemmen: 52
Gemiddelde score: 4.62

14
7
3
2
6
2
5
4
4
5
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10


(©) 2003 - 2024 - Website door Pandafish