Zoek een mop




Dagelijkse mop

Start de dag met een lach en schrijf je in op onze e-mop. Ontvang iedere dag om 8u de mop van de dag per mail.  

Zijne ene pleziertje...

Kevin is al jaren werkloos en heeft het in het leven niet gemakkelijk. Hij woont drie hoog op een achterkamertje met zijn vrouw en zes kinderen. Kevin heeft maar een pleziertje in het leven en dat is zijn ochtendkrantje. Wanneer zijn vrouw naar haar werk gaat en de kinderen naar school, loopt hij de trappen af en haalt zijn geliefde krantje uit de bus. Toen hij echter vorige week zijn krant wilde halen donderde hij met veel geweld van de trappen, omdat een van zijn kinderen een van de rolschaatsen op de trap had laten staan.

Bont en blauw klauterede Kevin met zijn krantje naar boven en moest de gehele dag helse pijnen in de rug doorstaan. Hoewel, hij niet graag naar de dokter ging, zag hij zich genoodzaakt deze keer toch een bezoek te brengen. Zelfs al ging dat wat centen kosten.

Bij de dokter aangekomen moest Kevin zich uitkleden. De dokter vroeg hem tevens zijn onderbroek te laten zakken aangezien de pijn in de onderrug zag. De dokter schrok toen de onderbroek op de enkels viel: 'Beste man wat heeft u een bruine scrotum!'. Volgens de doktor was dit een uniek medisch geval en nog nooit had hij zo een bruine zak gezien. De arts wilde Kevin uitnodigen voor een medisch congres en aan nader onderzoek onderwerpen. de dokter bleef ontzettend aandringen, todat het Kevin teveel werd. Hij wilde alleen pijnstillers voor zijn rug en ging dan ook met een ontzettend slecht humeur naar huis.

Thuis gekomen kregen de kinderen klappen en moest de vrouw het ontgelden: 'verdamme, het is uw schuld dat ik naar de dokter moest, u moet beter het speelgoed van de kinderen opruimen' begon Kevin tegen zijn vrouwte schelden

De vrouw liet dit niet op haar zitten en zei: ' allee, ik ga de deur uit om te werken, breng de kinderen naar school, moet schoonmaken en eten koken, ik heb geeneens tijd om mijn kont te vegen!.

'Juist', zei Kevin, 'en DAAR WIL IK HET OOK NOG EENS OVER HEBBEN!'



Om te stemmen moet je ingelogd zijn.

Nog een goeie mop lezen?

Poesje aaien (6.36/10)

Er staat een vrouw bij een bushalte, met een kat op haar arm. Er komt een man voorbij en die vraagt: "Mag ik je poesje aaien?"
Die vrouw zegt: "Ja hoor, moet je wel even mijn ka...

Mop verder lezen (Je hebt 85% gelezen)


3 Homo Moppen (6.33/10)

Wat zijn 10 homo's achter elkaar?
- Een pijpleiding

En wat zijn dan 10 homo's boven op elkaar?
- Een boortoren

Er zitten 4 homo's in bad 1 laat een schee...

Mop verder lezen (Je hebt 77% gelezen)


Sexmaniak (6.16/10)

Jan en Mieke zijn al 5 jaar getrouwd. Elke dag als Jan thuis komt van zijn zwaar werk,wil hij een beetje ontspanning. Hij is nogal een sexmaniac.
Hij neemt zijn vrouw mee naar boven en zo elke ...

Mop verder lezen (Je hebt 16% gelezen)


Mop details

Categorie: Seks & Bedpret
Moppentapper: jtbergsma
Datum: 18-10-2015
Maal bekeken: 5101
Aantal stemmen: 82
Gemiddelde score: 6.94

9
2
1
3
1
9
15
17
9
16
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10


(©) 2003 - 2024 - Website door Pandafish