Zoek een mop




Dagelijkse mop

Start de dag met een lach en schrijf je in op onze e-mop. Ontvang iedere dag om 8u de mop van de dag per mail.  

Wie rijdt er met wie...

De stichter van Ford Auto's gaat naar de hemel. Petrus zegt hem dat hij, wegens zijn enorme verdiensten in de auto-industrie, mag kiezen met wie hij in de hemel wil omgaan. Ford denkt even en zegt: "Ik wil wel eens wat babbelen met God himself." Dus neemt Petrus Ford mee naar de troonkamer en stelt hem voor aan God. Ford vraagt Hem dan: "Toen jij de Vrouw uitvond, waar zat je kop toen, jong ?"
God vraagt: "Wat bedoel je ?"

"Wel, je ontwerp zit vol met fouten: de voorkant is niet aƫrodynamisch, het maakt te veel lawaai, de onderhoudskosten liggen extreem hoog, het is minstens 5 of 6 dagen in de maand totaal nutteloos, de achterkant hangt te los, het moet constant opnieuw geverfd worden en afgewerkt, de inlaat zit veel te dicht bij de uitlaat, de koplampen zijn gewoonlijk veel te klein en het brandstofverbruik ligt veel te hoog... om maar een paar dingen te noemen."

"Hmm, zegt God, wacht eens even." God gaat naar de Hemelse Supercomputer, drukt op een paar toetsen en wacht op de resultaten. De computer print een rapport uit en God leest het, daarna gaat Hij terug naar Ford en zegt: "Mijn uitvinding heeft misschien veel fouten, maar volgens deze statistieken rijden er meer mannen met mijn uitvinding dan met die van jou."



Om te stemmen moet je ingelogd zijn.

Nog een goeie mop lezen?

Tarzan en het wasmachine (7.67/10)

Omdat Tarzan nog nooit een vrouw van kort bij gezien heeft, is Jane verplicht hem een beetje uitleg te geven over het seksuele gebeuren:
"Kijk, Tarzan, wat jij tussen je benen hebt kan je ...

Mop verder lezen (Je hebt 23% gelezen)


De eerste keer (7.14/10)

Een oude vrouw in het bejaardentehuis wordt 80 jaar. De verpleegsters willen haar iets bijzonders geven en vragen aan haar wat ze graag wil hebben. Zij zegt: "Ik heb het nog nooit gedaan, dat zou...

Mop verder lezen (Je hebt 23% gelezen)


Eindelijk de waarheid (6.08/10)

In den beginne is Adam alleen op de wereld. Hij voelt zich zeer eenzaam aan vraagt aan God of hij geen gezelschap kan krijgen. God daalt naar beneden en neemt Adam mee naar een strand alwaar God een v...

Mop verder lezen (Je hebt 25% gelezen)


Mop details

Categorie: Seks & Bedpret
Moppentapper: Vittelleke
Datum: 30-08-2015
Maal bekeken: 4883
Aantal stemmen: 123
Gemiddelde score: 7.72

9
1
2
1
7
5
19
19
21
39
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10


(©) 2003 - 2024 - Website door Pandafish