Zoek een mop




Dagelijkse mop

Start de dag met een lach en schrijf je in op onze e-mop. Ontvang iedere dag om 8u de mop van de dag per mail.  

Autosleutel kwijt

Een Nederlander tankt in Antwerpen bij een benzinestation. Hij gaat binnen betalen, loopt naar buiten en komt onmiddellijk daarna in paniek weer binnen: “Nou heb ik mijn karretje gesloten en de sleutels erop laten steken”.
“Geen paniek”, zegt de man achter het loket, “dat gebeurt wel vaker. U krijgt van mij een schroevendraaier, een doekje en een ijzerdraadje mee. Met de schroevendraaier duwt u het raamrubber opzij, u propt het doekje ertussen om niets te beschadigen en met het ijzerdraadje, hengelt u het pinnetje van de deur open”.

De Hollander is helemaal opgelucht en loopt weer naar buiten. Vijf minuten later komt een andere klant binnen: “Gezien wat er bij pomp 3 aan het gebeuren is? Daar staat een Hollander, met een ijzerdraadje z'n deur open te hengelen!”
“Dat maken wij hier regelmatig mee!”, zegt de man van het benzinestation.
“Ja, akkoord” antwoordt de klant, “maar toch niet dat de vrouw in de auto zit en roept: Beetje naar links, beetje naar links!!!”



Om te stemmen moet je ingelogd zijn.

Nog een goeie mop lezen?

De Turk en de Marokkaan (6.84/10)

Ali is jarig en krijgt geld, een hoop geld. Hij denkt eens een keer de grote jongen uit te hangen op school en huurt met al zijn geld een Lamborghini Gallardo voor een half uurtje.

Ja,...

Mop verder lezen (Je hebt 31% gelezen)


Moemba ni betalen! (7.93/10)

Een buschauffeur stopt voor een halte waar een neger opstapt. Die zegt: 'Ikke Moemba, ikke ni betalen', loopt door en gaat zitten. Nu die vent is twee meter groot en één meter breed en de chauffeur m...

Mop verder lezen (Je hebt 21% gelezen)


3 Problemen der Marokkanen (7.8/10)

Een Antilliaan gaat naar de disco met een T-shirt aan waar op staat: "Marokkanen hebben 3 problemen!!!" Een Marokkaan komt op hem af en vraagt hem: hé wat is dat voor een flauwekul? De Antil...

Mop verder lezen (Je hebt 23% gelezen)


Mop details

Categorie: Buitenlanders
Moppentapper: Bdv
Datum: 10-10-2021
Maal bekeken: 12009
Aantal stemmen: 152
Gemiddelde score: 7.98

7
2
1
5
4
11
18
27
19
58
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10


(©) 2003 - 2024 - Website door Pandafish