Zoek een mop




Dagelijkse mop

Start de dag met een lach en schrijf je in op onze e-mop. Ontvang iedere dag om 8u de mop van de dag per mail.  

Wat gebeurde er toen?

Op een vrije woensdag ziet Jantje de wagen van papa passeren, richting "het grote bos". Nieuwsgierig als hij is, volgt hij den auto en ziet dat zijne papa aan het stuur zit en tante Marieke zit ernaast. Even verder parkeert de papa den auto en begint vervolgens met tante Marieke een hartstochtelijke scène. Jantje is zooo onder den indruk, dat em snel terug naar huis loopt om alles te vertellen tegen de mama.

Thuisgekomen begint hij, bijna buiten adem, te vertellen: "Mama,mama,ikwasinhetparkenhebpapagezie......" De mama onderbreekt hem en zegt: "Jantje, rustig jongen. Vertel het eens op uw gemak."
"Wel," zegt Jantje, "ik was in het park en ik hebdaar papa gezien met tante Marieke. Papa gaf aan tante Marieke ne grote kus, en toen heeft tante Marieke onze papa zijn broek uitgedaan..." "Wacht eens", onderbreekt de mama, "wacht om het ganse verhaal te vertellen tot vanavond, als we met z'n drieen aan tafel zitten. "Ben eens benieuwd wat de papa daar gaat op antwoorden."

Zo gezegd, zo gedaan. 's avonds bij het avondmaal begint Jantje opnieuw aan zijn verhaal... den auto in het bos... de grote kus... de broek van de papa gaat uit..."
"En toen", vraagt de mama, "wat gebeurde er toen ?"
"Wel", zegt Jantje, "toen hebben papa en tante Marieke hetzelfde gedaan als hetgeen mama en nonkel Dirk vroeger elke week deden, toen onze papa nog in het leger zat..."

MORAAL VAN HET VERHAAL :
Luister eerst naar uw kinderen vooraleer ze te onderbreken



Om te stemmen moet je ingelogd zijn.

Nog een goeie mop lezen?

Anticiperen (6.31/10)

Twee mannen rijden door Londen wanneer zij door een smeris worden tegengehouden. De smeris loopt naar de wagen en tikt op het raam met zijn stok.
De bestuurder rolt het raam naar beneden en KL...

Mop verder lezen (Je hebt 17% gelezen)


De domste zoon? (6.53/10)

Twee vaders zitten op een bank in het stadspark te klagen over hun zonen.

"Pff" zegt de eerste "mijne zoon is nog te dom om onder een koe te hangen, gisteren
gaat ...

Mop verder lezen (Je hebt 47% gelezen)


Op de bus (6.51/10)

Een buschauffeur van een touringcar is onderweg met een bus vol oudere dames, als hij na een kwartier op zijn schouder wordt getikt, waarna hem door een van de dames een handje pinda's wordt aangebode...

Mop verder lezen (Je hebt 27% gelezen)


Mop details

Categorie: Algemeen
Moppentapper: Beaverke
Datum: 02-08-2015
Maal bekeken: 10836
Aantal stemmen: 157
Gemiddelde score: 7.91

12
1
2
1
7
8
16
25
27
58
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10


(©) 2003 - 2024 - Website door Pandafish