Zoek een mop




Dagelijkse mop

Start de dag met een lach en schrijf je in op onze e-mop. Ontvang iedere dag om 8u de mop van de dag per mail.  

Do not Disturb

Een gezagvoerder van de KLM was bezig met het inwerken van een nieuwe zeer knappe blonde stewardess. De vlucht zou ze naar Hong Kong brenegen alwaar ze zouden overnachten. Bij aankomst liet de gezagvoerder haar de beste plekken zien om te eten, winkelen en overnachten. Tijdens de briefing de volgende morgen merkte de gezagvoerder dat de nieuwe stewardess niet aanwezig was.

Enigszins ongerust belde hij naar het hotel om te informeren wat er aan de hand was. Huilend beantwoorde ze de telefoon en vertelde dat ze niet uit haar kamer kon. "Je kan niet uit je hotelkamer?" vroeg de gezagvoerder, "Waarom niet?"

De stewardess antwoorde snikkend, "Er zijn maar drie deuren hier, eentje is van de badkamer, eentje is van de kast en op de derde zit een bordje met daarop 'Do Not Disturb'!"




Om te stemmen moet je ingelogd zijn.

Nog een goeie mop lezen?

Aan de overkant (6.15/10)

Een dame maakt in haar uppie een boswandeling. Ze nadert een rivier en vraagt zich af hoe aan de overzijde te komen. Toevallig (en gelukkigerwijs) ziet ze aan de overkant een blonde dame lopen. Het an...

Mop verder lezen (Je hebt 38% gelezen)


Antwoorden controleren (6.84/10)

Het is zover: eindexamen. En de examinandi nemen hun plaats in de grote hal in. Het eindexamen bestaat uit een resem vragen die alle met ‘ja’ of ‘nee’ beantwoordt moeten worden.
Onze hooggeblon...

Mop verder lezen (Je hebt 14% gelezen)


Kroko schoenen (7.76/10)

Een blondje loopt voorbij een schoenenwinkel. Daar ziet ze een paar prachtige krokodillenleren schoenen. Ze gaat naar binnen, maar is verbaasd van de prijs die de verkoper noemt. Ze vindt de schoenen ...

Mop verder lezen (Je hebt 27% gelezen)


Mop details

Categorie: Domme Blondjes
Moppentapper: Beaverke
Datum: 04-01-2024
Maal bekeken: 8255
Aantal stemmen: 37
Gemiddelde score: 6.03

7
1
1
2
2
5
3
6
6
4
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10


(©) 2003 - 2024 - Website door Pandafish