Zoek een mop
Dagelijkse mop

Start de dag met een lach en schrijf je in op onze e-mop. Ontvang iedere dag om 8u de mop van de dag per mail.  

Gezondheid

Ergens in Duitsland op een dag in het jaar 1942... Hitler komt binnen in een concentratiekamp dat - helaas- vol Joden zit. Hij stapt het podium op en begint een prachtige rede af te steken die hij van Herman göring gekregen had.

Op een gegeven moment klinkt er vanuit het Joodse publiek: 'hatsjoe'. Hitler kijkt verbaast op en vraagt: 'Wie habe das gewüst ?'. Alle Joden kijken elkaar vragen aan, maar niemand durft te antwoorden. Plots roept Hitler 'Exicuteren', met als gevolg dat alle Joden gedood worden.

Omdat Hitler zijn rede toch 'o zo mooi ' vind, besluit hij om een volgende lading Joden binnen te brengen en hen te laten luisteren. Na enkele minuten bezig te zijn klinkt er plots weerom vanuit het Joodse publiek: 'hatsjoe'. Hitler vraagt op zijn beurt: 'Wie habe das gewüst ?'...weerom kijken de Joden elkaar vragend aan, maar niemand durft iets te zeggen. 'Exicuteren' riep Hitler, en helaas weer worden alle aanwezige Joden gedood.

Uitzinnig van woede tracht Hitler voor een laatse maal zijn rede voor te brengen voor een nieuwe groep Joden. Hij steekt weerom de loftrompet af over hoe goed het Duitse rijk wel zal worden...tot er weerom 'hatsjoe' klinkt. Hitler vraagt op zijn beurt : 'wie habe das gewüst ?' Ergens achteraan het publiek steekt een uitgemergelde Jood zijn hand op, en zegt beven...'ich habe das gewüst'. Hitler laat de man naar voren komen en kijkt hem autoritair aan en zegt: 'Gesunheid mein herr'.Om te stemmen moet je ingelogd zijn.

Nog een goeie mop lezen?

Hitler is dood (7.74/10)

In een dorpje in de tweede wereldoorlog waren er 2 papegaaien. De ene was van de cafebaas en de andere van de dominee. De papegaai van de cafebaas zei steeds als er iemand binnenkwam ''Hitler is dood...

Mop verder lezen (Je hebt 38% gelezen)


Ten tijde van oorlog (6.78/10)

Er was eens een nonnenklooster in Kongo ten tijde van de oorlog. Plots vielen vielen de bezetters het klooster binnen om met de nonnen 'ge weet wel wat' te doen.

Ze doorzochten alle kam...

Mop verder lezen (Je hebt 30% gelezen)


Het WTC restaurant (6.72/10)

10 september in het restaurant van het WTC in NY.
Man bestelt mosselen, roept de ober en zegt: "De mosselen zijn maar klein vandaag."
"Ik weet het," zegt de ober, &qu...

Mop verder lezen (Je hebt 85% gelezen)


Mop details

Categorie: Geschiedenis
Moppentapper: jos the boss
Datum: 21-12-2020
Maal bekeken: 9439
Aantal stemmen: 52
Gemiddelde score: 5.90

12
2
2
2
4
4
3
7
4
12
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10


(©) 2003 - 2021 - Website door Pandafish