Zoek een mop




Dagelijkse mop

Start de dag met een lach en schrijf je in op onze e-mop. Ontvang iedere dag om 8u de mop van de dag per mail.  

De postbode zijn rondes

Al twintig jaar lang komt de postbode tijdens zijn ronde bij de familie Peeters een kopje koffie drinken. Op een dag belt hij aan, maar er komt niemand opendoen. De buurman, die in de tuin aan het werken is, merkt dat en zegt: Die zullen nog slapen. Ze hebben gisteren hun 25ste huwelijksverjaardag gevierd. De postbode reageert verongelijkt: Dat is straf. Ik kom hier al twintig jaar en ik was niet eens uitgenodigd. Waarop de buurman: Het was nochtans plezant. De vrouwen moesten hun blouse uittrekken en de mannen mochten voelen en geblinddoekt raden wie hun vrouw was.De postbode: En mij niet uitnodigen! De buurman gaat verder: Daarna moesten de mannen hun broek laten zakken en moesten de vrouwen voelen en raden wie het was. Postbode: Verdomme! Konden ze mij niet uitnodigen? Buurman: Ge waart dan wel niet uitgenodigd, maar de vrouwen hebben uw naam dikwijls laten vallen.





Om te stemmen moet je ingelogd zijn.

Nog een goeie mop lezen?

Magische kikker (7.96/10)

Er was eens een magische kikker en hij leefde in een bos. Het bos was zo groot dat hij nog nooit een ander dier had gezien. Het toeval is dat hij juist vandaag twee dieren tegen komt. Het was een kon...

Mop verder lezen (Je hebt 20% gelezen)


Degenvirtuoos (6.11/10)

In het musketierstijdperk staan 3 kooplieden, een Fransman, een Amsterdammer en een Antwerpenaar op een mooie zomerdag aan de Scheldekade te keuvelen over koetjes en kalfjes.

Met een pl...

Mop verder lezen (Je hebt 13% gelezen)


Aan de moskee... (6.4/10)

Waarom worden de schoenen buiten aan de moskee niet gestolen?

Alle dieven zitten binnen......

Mop verder lezen (Je hebt 190% gelezen)


Mop details

Categorie: Algemeen
Moppentapper: panisman
Datum: 22-11-2020
Maal bekeken: 15034
Aantal stemmen: 56
Gemiddelde score: 6.96

6
1
1
4
3
4
5
13
5
14
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10


(©) 2003 - 2024 - Website door Pandafish