Zoek een mop




Dagelijkse mop

Start de dag met een lach en schrijf je in op onze e-mop. Ontvang iedere dag om 8u de mop van de dag per mail.  

Engelbewaarder

In een klein stationnetje stopt een trein een man stapt af en wil de sporen oversteken. Op dat moment komt er uit de tegenovergestelde richting een trein aangestormd. In plaats van meegesleurd te worden, wordt de man terug naar achter gekatapulteerd en beland terug op het perron naast een bank.Op zijn schouder zit een klein vogeltje.
Geluk gehad , hé vriend zegt het vogeltje. Ken je mij nog. Neen zegt de man, wie ben jij ? Ik ben uw engelbewaarder zegt het vogeltje. Weet je nog dat je vroeger met die motorfiets wou gaan crossen en dat er een stemmetje zei : Niet doen , veel te gevaarlijk ! Je hebt het toch gedaan en dat je toen een bocht miste en bijna met je hoofd tegen een boom. Net op het laatste moment ben je terug op de weg geraakt. Dank zij wie denk je ? En nog vroeger toen je altijd in de bomen wou klimmen en er eens bijna uitgevallen bent. Wie heeft je toen gered denk je ? Juist ja , ikke.
Ah zegt de man. Zeg zou je eens op mijn hand willen komen zitten vraagt de man. En steek nu uw koppeke eens door dit gaatje ( gevormd met duim en wijsvinger). En waar was je dan op de dag dat ik ging trouwen vraagt de man kwaad terwijl hij het vogeltje in wurggreep houdt en op zijn kop slaat.



Om te stemmen moet je ingelogd zijn.

Nog een goeie mop lezen?

Materiaal (7.34/10)

Een man vindt dat de prijs van whiskey veel te duur is en besluit om het zelf maar te gaan maken. Dus zo gezegd zo gedaan; hij koopt het materiaal ervoor. Die avond wordt er aan de deur geklopt en ja ...

Mop verder lezen (Je hebt 23% gelezen)


hygiënisch (6.15/10)

Er waren eens 2 domme blondjes die door de woestijn moesten gaan. Ze vonden het te warm om te stappen, dus besloten ze om een kameel te nemen. Ze kopen een kameel en de verkoper zegt hun: "Na de ...

Mop verder lezen (Je hebt 27% gelezen)


Schoonmoeder (6.16/10)

Enkele manieren om uw schoonmoeder aan te geven dat ze vrij
ongelegen komt (altijd dus):

"Ken ik u ergens van? "
"Oh, sorry, ik had u niet herkend zonder s...

Mop verder lezen (Je hebt 36% gelezen)


Mop details

Categorie: Absurde Moppen
Moppentapper: wolfke
Datum: 19-05-2020
Maal bekeken: 5623
Aantal stemmen: 51
Gemiddelde score: 5.82

9
3
4
3
3
3
4
9
5
8
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10


(©) 2003 - 2024 - Website door Pandafish