Zoek een mop
Dagelijkse mop

Start de dag met een lach en schrijf je in op onze e-mop. Ontvang iedere dag om 8u de mop van de dag per mail.  

Domme Turk

2 Blanke gevangen ontsnappen uit de gevangenis en zien dat er een turk achter hun aan loopt en hun volgt. In de verte zien ze een paar bomen staan en ze besluiten in de bomen te kruipen om de honden op een fout spoor te zetten.

Als de politie en de honden bij de eerste boom aankomen begint de hond furieus te blaffen. De blanke man roept "Miauw Miauw" en de politie denkt dat het een kat is. Ze gaan verder naar de volgende boom en weer gaat de hond wild tekeer. De andere blanke man roept "Hoo Hoo, Hoo Hoo" en de politie denkt dat het een uil is. Ze komen nu bij de derde boom aan de hond gaat wedermaal door het dolle heen. De turk die de 2 mannen in de gaten had gehouden denkt slim te zijn en ook te doen alsof hij een dier is. Zogezegd zogedaan en hij roept "Mooooooooo, Mooooo".

Jammer genoeg worden ze allemaal opgepakt en moeten voor het vuur peloton komen. De eerste blanke man staat daar en de commander roept, "KLAAR...... RICHTEN......" op dat moment wijst de man naar achter en roept TORNADO. Het peloton draait zich om en de man ontsnapt. Nu staat de 2de blanke man daar en de commander roept, "KLAAR......RICHTEN......" hij wijst over hun schouders en roopt OVERSTROMING en hij ontsnapt wanneer het peleton zich omdraait. Nu staat de turk daar en hij heeft de blanke mannen goed in de gaten gehouden en denkt dit is een makkie.De commander roept, "KLAAR......RICHTEN......" en op dat moment spingt de turk recht en roept: VUUR!Om te stemmen moet je ingelogd zijn.

Nog een goeie mop lezen?

In de hoek gaan staan! (6.08/10)

Een neger komt bij de dokter en zegt: "Dokter, ik heb een serieuze stekende pijn in mijn voet." "Nou", zegt de dokter: "Doe maar eens al je kleren af." De man kijkt de do...

Mop verder lezen (Je hebt 18% gelezen)


Marokkaan met de vogelpest (6.79/10)

Ne Marokkaan komt bij den dokter.
"Dokter, ikke ziek, ikke hebbe vogelpest."
"Maar, meneer, dat kan niet, mensen krijgen geen vogelpest; maar goed, we zullen uw bloed on...

Mop verder lezen (Je hebt 41% gelezen)


Turkse slimheid (6.7/10)

Jezus is verrezen en besluit om zich kenbaar te maken in Antwerpen.
Hij komt neergedaald op de Groenplaats en besluit een goei pint te gaan pakken.
Na een tijdje geraakt hij aan de kl...

Mop verder lezen (Je hebt 21% gelezen)


Mop details

Categorie: Buitenlanders
Moppentapper: LoCKNoeRD
Datum: 06-09-2022
Maal bekeken: 4376
Aantal stemmen: 37
Gemiddelde score: 5.76

8
0
1
3
2
5
4
8
2
4
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10


(©) 2003 - 2022 - Website door Pandafish