Zoek een mop
Dagelijkse mop

Start de dag met een lach en schrijf je in op onze e-mop. Ontvang iedere dag om 8u de mop van de dag per mail.  

Domme Turk

2 Blanke gevangen ontsnappen uit de gevangenis en zien dat er een turk achter hun aan loopt en hun volgt. In de verte zien ze een paar bomen staan en ze besluiten in de bomen te kruipen om de honden op een fout spoor te zetten.

Als de politie en de honden bij de eerste boom aankomen begint de hond furieus te blaffen. De blanke man roept "Miauw Miauw" en de politie denkt dat het een kat is. Ze gaan verder naar de volgende boom en weer gaat de hond wild tekeer. De andere blanke man roept "Hoo Hoo, Hoo Hoo" en de politie denkt dat het een uil is. Ze komen nu bij de derde boom aan de hond gaat wedermaal door het dolle heen. De turk die de 2 mannen in de gaten had gehouden denkt slim te zijn en ook te doen alsof hij een dier is. Zogezegd zogedaan en hij roept "Mooooooooo, Mooooo".

Jammer genoeg worden ze allemaal opgepakt en moeten voor het vuur peloton komen. De eerste blanke man staat daar en de commander roept, "KLAAR...... RICHTEN......" op dat moment wijst de man naar achter en roept TORNADO. Het peloton draait zich om en de man ontsnapt. Nu staat de 2de blanke man daar en de commander roept, "KLAAR......RICHTEN......" hij wijst over hun schouders en roopt OVERSTROMING en hij ontsnapt wanneer het peleton zich omdraait. Nu staat de turk daar en hij heeft de blanke mannen goed in de gaten gehouden en denkt dit is een makkie.De commander roept, "KLAAR......RICHTEN......" en op dat moment spingt de turk recht en roept: VUUR!Om te stemmen moet je ingelogd zijn.

Nog een goeie mop lezen?

Ali de Turk wordt Belg (7.99/10)

Ali een kleine Turkse jongen zit op de lagere school en wil graag Belg worden, dus hij naar zijn meester en vraagt aan hem: "Meester, ik wil zo graag Belg worden."
"Nou Ali, je ...

Mop verder lezen (Je hebt 14% gelezen)


Uitkeringen (6.8/10)

Ik ben er dus in geslaagd een werkloosheidsuitkering te krijgen voor mijne Bouvier.
Eerst had het OCMW er geen oren naar, maar na wat hevig discussieren kwam er toch schot in de zaak.
&...

Mop verder lezen (Je hebt 23% gelezen)


Hollandse recyclage (7.54/10)

Er zit een Hollander in het restaurant te eten. Hij eet een croisantje. Komt er een Marokkaans kereltje aangelopen die asociaal op zijn kauwgom zit te kauwen. Hij neemt plaats naast de Hollander.

Mop verder lezen (Je hebt 14% gelezen)


Mop details

Categorie: Buitenlanders
Moppentapper: LoCKNoeRD
Datum: 23-11-2013
Maal bekeken: 2740
Aantal stemmen: 37
Gemiddelde score: 5.76

8
0
1
3
2
5
4
8
2
4
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10


(©) 2003 - 2020 - Website door Pandafish