Zoek een mop
Dagelijkse mop

Start de dag met een lach en schrijf je in op onze e-mop. Ontvang iedere dag om 8u de mop van de dag per mail.  

Club Brugge supporter...

Een lerares lager onderwijs start op een nieuwe basisschool in Brugge.

En op de eerste dag probeert ze een goede indruk na te laten op de kinderen, dus begint ze over voetbal, vertellende dat ze een Club Brugge fan is. Ze vraagt de leerlingen hun hand op te steken als ze ook Club Brugge supporter zijn. En ja hoor, alle handjes massaal de lucht in, behalve eentje...

Dus de lerares vraagt : "waarom steek jij je hand niet op?" Jantje antwoordt : "Omdat ik geen Brugse Boer ben!". De lerares helemaal verbouwereerd, bijna in shock, vraagt dan op gemene toon: "En van wie mag jij dan wel supporter zijn"? Jantje : "Ik ben een Anderlecht-fan en ben er TROTS op!"

De lerares kon haar oren niet geloven en vroeg hoe het kwam dat hij Anderlecht-fan was. De kleine : "Omdat mijn moeder en vader Anderlecht-supporters zijn, dus ben ik dat automatisch ook."

De lerares, die duidelijk geïrriteerd is, zegt: "Maar dat is toch geen REDEN om Anderlecht-fan te zijn? Je hoeft toch niet altijd zoals je moeder of je vader te zijn. Want stel dat je moeder een hoer is en je vader een verdwaalde homo, wat zou jij dan opeens zijn ?!

De kleine droog met een fijn lachje: "ja, dan zou ik een Club Brugge supporter zijn!!!"Om te stemmen moet je ingelogd zijn.

Nog een goeie mop lezen?

Half Time (7.8/10)

Na een avondje voetbal kijken in een dorpscafé, komt een man ladderzat thuis rond een of 4 's morgens. Zijn vrouw ligt te slapen en de man probeert zo stil mogelijk de slaapkamer binnen te zwalpen en...

Mop verder lezen (Je hebt 17% gelezen)


Hond met voetbalwijsheid (6.75/10)

Er zit een man bij de wedstrijd feyenoord-ajax.De man heeft een hondje bij zich, de hond heeft een AJAX-pet op en eun AJAX-das om.
Iemand die naast de man zit,zegt : "Wat is dat voor een h...

Mop verder lezen (Je hebt 23% gelezen)


De slimme van Mechelen (7.31/10)

Een vrouw fietst door Mechelen, met op haar bagagerek 2 grote vuilniszakken, waarvan in 1 zak een gat zit, en er vallen iedere keer briefjes van 20 euro uit die zak.
De politie ziet dat en hou...

Mop verder lezen (Je hebt 19% gelezen)


Mop details

Categorie: Sport & Spel
Moppentapper: Beaverke
Datum: 16-10-2012
Maal bekeken: 17447
Aantal stemmen: 90
Gemiddelde score: 6.12

31
3
0
0
0
3
5
6
7
35
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10


(©) 2003 - 2019 - Website door Pandafish