Zoek een mop
Dagelijkse mop

Start de dag met een lach en schrijf je in op onze e-mop. Ontvang iedere dag om 8u de mop van de dag per mail.  

Opstelling bepalen bij Lierse

Emilio Ferrera is bij Club Brugge op bezoek en bekijkt een training van Club Brugge. Na afloop staat hij te praten met Trond Sollied. Hij vraagt hem hoe hij nou de opstelling bepaalt voor de wedstrijd. "Ik kijk naar de prestaties op de training, de fitheid en ik doe een kleine intelligentie test met de spelers." Zegt Sollied. "Kijk maar" zegt Sollied en roept Gert Verheyen bij zich. "Het is de zoon van je vader, en niet je broer." vraagt Sollied aan Verheyen. Zegt Verheyen: "Dat ben ik zelf" "Goed zo" zegt Sollied. "Zo doe ik dat" zegt Sollied. "Dat moet ik onthouden" denkt Emilio Ferrera.

De andere dag op de training van de Lierse besluit Ferrera hetzelfde. Hij roept Gilles De Bilde bij zich. "Het is de zoon van je vader en het is niet je broer" zegt Ferrera. De Bilde staat te verzinnen en te verzinnen. "Ehhhhh, Ehhhhhh, ikzelf misschien?" "Nee, fout!," zegt Ferrera, "Het is Gert Verheyen!"Om te stemmen moet je ingelogd zijn.

Nog een goeie mop lezen?

Karate hond (6.31/10)

Er is eens een karate-leraar die les geeft aan volwassenen. Op een dag neemt hij zijn hond Does mee naar de karate-les. Hij zegt tegen zijn leerlingen: "Kijk, dit is mijn hond en hij kan karate.&...

Mop verder lezen (Je hebt 25% gelezen)


Wereldbeker voetbal (7.73/10)

Een man had tickets voor twee goede plaatsen voor de finale van de Champions League. Terwijl hij daar zit komt een andere man naar beneden en vraagt of het zitje naast hem bezet is. "Neen," ...

Mop verder lezen (Je hebt 21% gelezen)


De vraag van 1 miljoen ! (7.48/10)

Kamiel zit in 't programma DE VRAAG VAN 1 MILJOEN met Walter Grootaers. Nu zit hij aan de laatste vraag en hij heeft nog 2 hulplijnen. Walter stelt hem de vraag:

"De vraag voor ...

Mop verder lezen (Je hebt 9% gelezen)


Mop details

Categorie: Sport & Spel
Moppentapper: Vittelleke
Datum: 31-10-2013
Maal bekeken: 5819
Aantal stemmen: 34
Gemiddelde score: 5.12

10
2
1
2
2
1
6
4
1
5
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10


(©) 2003 - 2019 - Website door Pandafish