Zoek een mop
Dagelijkse mop

Start de dag met een lach en schrijf je in op onze e-mop. Ontvang iedere dag om 8u de mop van de dag per mail.  

Opstelling bepalen bij Lierse

Emilio Ferrera is bij Club Brugge op bezoek en bekijkt een training van Club Brugge. Na afloop staat hij te praten met Trond Sollied. Hij vraagt hem hoe hij nou de opstelling bepaalt voor de wedstrijd. "Ik kijk naar de prestaties op de training, de fitheid en ik doe een kleine intelligentie test met de spelers." Zegt Sollied. "Kijk maar" zegt Sollied en roept Gert Verheyen bij zich. "Het is de zoon van je vader, en niet je broer." vraagt Sollied aan Verheyen. Zegt Verheyen: "Dat ben ik zelf" "Goed zo" zegt Sollied. "Zo doe ik dat" zegt Sollied. "Dat moet ik onthouden" denkt Emilio Ferrera.

De andere dag op de training van de Lierse besluit Ferrera hetzelfde. Hij roept Gilles De Bilde bij zich. "Het is de zoon van je vader en het is niet je broer" zegt Ferrera. De Bilde staat te verzinnen en te verzinnen. "Ehhhhh, Ehhhhhh, ikzelf misschien?" "Nee, fout!," zegt Ferrera, "Het is Gert Verheyen!"Om te stemmen moet je ingelogd zijn.

Nog een goeie mop lezen?

Museeuw zijn hoogtepunt (6.82/10)

Museeuw heeft zopas de Ronde van Vlaanderen gewonnen. 's Avonds komt er om de overwinning te vieren sex van! Zijn vrouw geniet.

Wanneer ze bijna samen klaarkomen stopt Museeuw plots. &...

Mop verder lezen (Je hebt 47% gelezen)


Gaan we vissen? (7.57/10)

Twee mannen zitten aan de waterkant te vissen. Den ene vangt bijna niks, den andere heeft al bijna ne vollen emmer. "Hoe doede gij da toch?" vraagt den ene. "Wel, 's morgens voor ik ga ...

Mop verder lezen (Je hebt 40% gelezen)


Wereldbeker voetbal (7.73/10)

Een man had tickets voor twee goede plaatsen voor de finale van de Champions League. Terwijl hij daar zit komt een andere man naar beneden en vraagt of het zitje naast hem bezet is. "Neen," ...

Mop verder lezen (Je hebt 21% gelezen)


Mop details

Categorie: Sport & Spel
Moppentapper: Vittelleke
Datum: 31-10-2013
Maal bekeken: 5875
Aantal stemmen: 34
Gemiddelde score: 5.12

10
2
1
2
2
1
6
4
1
5
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10


(©) 2003 - 2019 - Website door Pandafish