Zoek een mop
Dagelijkse mop

Start de dag met een lach en schrijf je in op onze e-mop. Ontvang iedere dag om 8u de mop van de dag per mail.  

Opstelling bepalen bij Lierse

Emilio Ferrera is bij Club Brugge op bezoek en bekijkt een training van Club Brugge. Na afloop staat hij te praten met Trond Sollied. Hij vraagt hem hoe hij nou de opstelling bepaalt voor de wedstrijd. "Ik kijk naar de prestaties op de training, de fitheid en ik doe een kleine intelligentie test met de spelers." Zegt Sollied. "Kijk maar" zegt Sollied en roept Gert Verheyen bij zich. "Het is de zoon van je vader, en niet je broer." vraagt Sollied aan Verheyen. Zegt Verheyen: "Dat ben ik zelf" "Goed zo" zegt Sollied. "Zo doe ik dat" zegt Sollied. "Dat moet ik onthouden" denkt Emilio Ferrera.

De andere dag op de training van de Lierse besluit Ferrera hetzelfde. Hij roept Gilles De Bilde bij zich. "Het is de zoon van je vader en het is niet je broer" zegt Ferrera. De Bilde staat te verzinnen en te verzinnen. "Ehhhhh, Ehhhhhh, ikzelf misschien?" "Nee, fout!," zegt Ferrera, "Het is Gert Verheyen!"Om te stemmen moet je ingelogd zijn.

Nog een goeie mop lezen?

Voetbal in de hemel? (6.88/10)

Er komt een man bij de pastoor en vraagt: 'Spelen ze in de hemel ook voetbal?' 'Dat weet ik niet,' zegt de pastoor: 'Ik heb vandaag pas de brochure aangevraagd. Kom over een week nog eens terug.' De m...

Mop verder lezen (Je hebt 43% gelezen)


Je mist toch (6.89/10)

Brugge komt na een verloren wedstrijd de kleedkamer binnen en Verheyen zegt: "Het is allemaal de schuld van die scheidsrechter, ik zal hem straks een trap onder zijn kont geven."


Mop verder lezen (Je hebt 74% gelezen)


Hond met voetbalwijsheid (6.75/10)

Er zit een man bij de wedstrijd feyenoord-ajax.De man heeft een hondje bij zich, de hond heeft een AJAX-pet op en eun AJAX-das om.
Iemand die naast de man zit,zegt : "Wat is dat voor een h...

Mop verder lezen (Je hebt 23% gelezen)


Mop details

Categorie: Sport & Spel
Moppentapper: Vittelleke
Datum: 31-10-2013
Maal bekeken: 6064
Aantal stemmen: 34
Gemiddelde score: 5.12

10
2
1
2
2
1
6
4
1
5
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10


(©) 2003 - 2020 - Website door Pandafish