Zoek een mop




Dagelijkse mop

Start de dag met een lach en schrijf je in op onze e-mop. Ontvang iedere dag om 8u de mop van de dag per mail.  

Software vrouwen

Mijne heren,


Anderhalf jaar geleden ben ik van de versie Verloofde 7.0 overgestapt op Vrouw 1.0, en ik heb opgemerkt dat het programma een applicatie heeft geïnstalleerd, genaamd Baby 1.0, die heel veel ruimte inneemt op mijn harde schijf.


Deze applicatie wordt niet genoemd in de gebruikershandleiding van Vrouw 1.0.


Bovendien installeert Vrouw 1.0 zichzelf in alle andere programma's en start zichzelf op zodra ik een willekeurig ander programma open en saboteert op deze wijze de correcte uitvoering van andere programma's.


Sommige programma's, zoals AvondjeKroegMetVrienden 10.9, HeleNachtFeesten 2.5 en rustigZondagavondjeVoetbalVoorDeBuis 16.4 werken zelfs helemaal niet meer!


Daar komt nog bij dat een bepaald achtergrondprogramma (virus?) zichzelf auto-installeert (Schoonmoeder 1.0) waardoor óf het hele systeem vastloopt, óf Vrouw 1.0 ineens heel raar gaat doen. Het lukt niet om dit programma te des-installeren, en dat is bijzonder ergerlijk, vooral als ik het programma ZondagochtendVrijen 3.0 wil uitvoeren. Het lijkt er zelfs op dat sommige onderdelen hiervan permanente bugs vertonen. Het commando C:\zaterdagavondfellatio.exe bijvoorbeeld, activeert niets meer.


Ik overweeg weer gebruik te gaan maken van Verloofde 7.0, maar de des-installatie van Vrouw 1.0 schijnt mij buitengewoon ingewikkeld toe, en ik kan niet inschatten welke consequenties dat zou kunnen hebben voor andere programma's, zoals Baby 1.0, dat mij, moet ik toegeven, toch zeer bevalt.


Kunt u mij helpen?


Een ontmoedigd gebruiker.
ANTWOORD:


Geachte gebruiker,



Uw klacht komt regelmatig voor bij onze gebruikers en heeft regelmatig en perceptiefout als grondslag.


Veel gebruikers gaan over van Verloofde X.0 op Vrouw 1.0 met het verkeerde idee dat Vrouw 1.0 slechts een ontspannings- en utilityprogramma is.


Vrouw 1.0 is daarentegen veel meer dan dat. Het is een compleet Operating System, gecreëerd om al uw toepassingen te managen en te controleren. Het is vrijwel onmogelijk om Vrouw 1.0 te desinstalleren en te downgraden naar Verloofde 7.0, want Verloofde 7.0 zal zich dan precies zo gedragen als Vrouw 1.0, hetgeen inhoudt dat het niet veel uitmaakt.

Hetzelfde doet zich voor bij Schoonmoeder X.0. Deze programma's, vaak van een oudere generatie, zijn afgeleid van Vrouw 1.0, en er doen zich vaak compatibiliteitsproblemen voor.


Deze toepassingen zijn slecht bestand tegen moderne virussen, zullen snel worden aangetast en vervolgens vanzelf verdwijnen.


Sommige gebruikers proberen de hele harde schijf opnieuw te formatteren om vervolgens VerloofdePlus of Vrouw 2.0 te installeren, maar dat kan grote complicaties tot gevolg hebben (zie gebruikershandleiding paragrafen Alimentatie en Co-ouderschap).


Belangrijk: indien u Verloofde 8.0 installeert, ga dan vervolgens niet onmiddellijk over op Vrouw 2.0, want de compatibiliteitsproblemen die dan ontstaan, zijn complexer dan die met Vrouw 1.0. De versies Vrouw 3.0 en Vrouw 4.0 ten slotte zijn voor gevorderde en gespecialiseerde gebruikers, bovendien zeer duur en af te raden voor normale gebruikers.


Mocht het u met geen enkel van deze systemen willen lukken, dan raden wij u aan om Vrijgezel 1.0 of Trio 5.3 te proberen - maar eerder nog adviseren wij u gebruik te blijven maken van Vrouw 1.0 en er voorzichtig mee om te springen.

Ik persoonlijk maak al jaren succesvol gebruik van Vrouw 1.0 en kan u uit ervaring aanraden de hoofdstukken Frequently Asked Questions en Veelgemaakte Fouten te raadplegen.


Vrouw 1.0 is een zeer gevoelig programma en gaat bij fouten onmiddellijk over op de veilige modus. Dat houdt in dat u zeer behoedzaam met het programma dient te werken, gegeven het feit dat voor Vrouw 1.0 bij elke fout die zich voordoet, willekeurig welke, de oorzaak onvermijdelijk bij u ligt.


De oplossing ligt meestal in het gebruik van het commando C:\SORRY.EXE zodra zich een onregelmatigheid voordoet.


Tracht het gebruik van Escape en Backspace te vermijden, want hierna zult u het paardenmiddel C:\SORRY.EXE/BLOEMEN/ALL moeten gebruiken om het programma weer te laten functioneren, en zoals u weet moet u dit niet te vaak doen.


Vrouw 1.0 is een interessant programma dat bij onjuist gebruik echter grote uitgaven met zich mee kan brengen. Ik raad u dan ook aan om de uitbreidingsets Bloemen 5.0, Sieraden 2.3 en/of WeekendCenterParks 3.2 aan te schaffen.


Tevens kunt u gebruik maken van JaSchat 14.7 of JeHebtGelijkLieverd 8.0. Deze programma's kunt u gratis downloaden van Internet, en ze leiden meestal tot redelijk goede resultaten.


Installeer nooit SecretaresseInMinirokje 3.3, Vriendin 1.1 of VanavondKomenMijnVrienden 4.6! Deze programma's werken niet in de Vrouw 1.0-omgeving en kunnen op uw systeem onherstelbare schade aanrichten. Om C:\zaterdagavondfellatio.exe te laten werken dient u eerst andere commando's uit te voeren, zoals C:\diamantenhalssnoer.exe of C:\haardronkenvoeren.exe.







Om te stemmen moet je ingelogd zijn.

Nog een goeie mop lezen?

Give me the fingers (6.39/10)

Jon's working at the lumberyard, pushing a tree through the buzz saw, and accidentally shears off all ten of his fingers. He goes to the emergency room.

The doctor says, "Yuck! We...

Mop verder lezen (Je hebt 31% gelezen)


Louis en de F16 (6.89/10)

Louis heeft de eerste prijs gewonnen met de tombola van de fanfare. Hij krijgt een rondvlucht in een F-16 van de luchtmacht. Hij biedt zich op Kleine Brogel aan om de prijs in ontvangst te nemen. De p...

Mop verder lezen (Je hebt 17% gelezen)


Het leven ... andersom! (7.84/10)

Zou nog niet zo slecht zijn! Ik bedoel, Ok, het leven is hard, het kost je je leven en wat krijg je ervoor terug? Je gaat dood.Daarom denk ik dat het leven eigenlijk andersom zou moeten zijn, ongeveer...

Mop verder lezen (Je hebt 10% gelezen)


Mop details

Categorie: Algemeen
Moppentapper: flokke
Datum: 13-10-2019
Maal bekeken: 11207
Aantal stemmen: 88
Gemiddelde score: 6.77

17
2
1
5
2
5
5
12
9
30
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10


(©) 2003 - 2024 - Website door Pandafish