Zoek een mop




Dagelijkse mop

Start de dag met een lach en schrijf je in op onze e-mop. Ontvang iedere dag om 8u de mop van de dag per mail.  

Ik ben de pol

Er zat eens een dikke kerel in zijn zetel televisie te kijken, tot hij op een moment een goed aanbod zag: 10 kilo afvallen in slechts één dag! Hij kon het amper geloven dus besloot hij er toch op af te gaan.

Daar aangekomen mocht hij binnengaan in het eerste kamertje.
Komt daar plots een enorm knap vrouwke binnen: "Ik ben minoesje en als je me kunt pakken moogt ge lekker zitten in mijn poesje."
Waarna ze begon rond te lopen als een echte atlete. De man natuurlijk in allerijl achter het knap vrouwke, maar na een half uur gaf hij het op. Verdict: 10 kilo kwijt dankzij de inspanningen!

Enkele dagen later zit hij thuis terug lekker in de zetel. Opnieuw ziet hij de fantastische reclame, maar nu van 20 kilo! Aangezien hij nog steeds boven de 130 kilo zit, besluit hij het nog eens te proberen. Daar aangekomen mag hij opnieuw in het eerste kamertje binnengaan. Deze keer is het nog beter, hij krijgt namelijk 2 mooie vrouwkes: "Wij zijn twee minoesjes en als ge één van ons kunt pakken krijgt ge beide lekkere poesjes!" Na een uur uitsloven geeft hij het op. Verdict: Jawel, 20 kilo afgevallen!

Weer enkele dagen later ziet hij nog iets straffer op tv: 30 kilo kwijt op 1 dag! Hij ziet het scenario zo voor zich natuurlijk en rept zich opnieuw naar de plaats van de vorige keren. Daar aangekomen zegt de onthaaldame: "U mag binnengaan in kamertje twee".
"Huh kamertje 2, zeker dat het niet het eerste kamertje is?" vraagt de man.
"Jaja, ga maar binnen in kamer 2, er komt zo meteen iemand"

Na een kwartiertje wachten komt er een gespierde kerel binnen, kleerkast van hier tot in Tokyo met de volgende leuze: "Hallo ik zen de Pol, en als ik u kan pakken, zit ik in uw hol!!"



Om te stemmen moet je ingelogd zijn.

Nog een goeie mop lezen?

Filmrealiteit (6.96/10)

Dingen die ik van films leerde

1. Indien je door de stad achtervolgd wordt, kan je jezelf gewoonlijk in een voorbijgaand Stoet van St. Patricksday verbergen - op elke dag van het jaar.<...

Mop verder lezen (Je hebt 5% gelezen)


Zwart en Wit (6.77/10)

Een Afrikaans afgevaardigde en zijn secretaris zijn in Belgie op bezoek bij koning Albert na een gesprek over de beide landen vraagt de afgevaardige aan koning Albert: "Mag ik je iets vragen"...

Mop verder lezen (Je hebt 36% gelezen)


de ark van Noë (7.76/10)

De Heer kwam tot Noë in België in het jaar 2007.
De aarde was verdorven en overbevolkt. De Heer daalde neer en gaf aan Noë de opdracht een Ark te bouwen en twee exemplaren van elk levend wezen ...

Mop verder lezen (Je hebt 5% gelezen)


Mop details

Categorie: Algemeen
Moppentapper: junior bergmeier
Datum: 01-03-2019
Maal bekeken: 11048
Aantal stemmen: 101
Gemiddelde score: 7.63

11
2
0
2
2
9
7
14
17
37
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10


(©) 2003 - 2024 - Website door Pandafish