Zoek een mop




Dagelijkse mop

Start de dag met een lach en schrijf je in op onze e-mop. Ontvang iedere dag om 8u de mop van de dag per mail.  

Het donker kindje

Een nederlander woont in afrika met zijn eveneens blanke echtgenote. Deze is hoogzwanger wanneer hij naar het moederbedrijf in Nederland afreist. Tijdens zijn afwezigheid bevalt zijn vrouwtje van een jongen. deze is echter vrij donker uitgevallen. In paniek vraagt ze aan een afrikaanse vriendin wat ze moet doen.

Deze antwoordt dat ze dergelijke situaties gewoon zijn. 'Het is maar een nederlander' zegt ze 'die zijn niet zo snugger, dus vertel je hem dat je geen melk op had en dat je dan ten einde raad hetkindje aan een afrikaanse gegeven hebt die eveneens net bevallen is om te zogen. Je vertelt hem dat het effect van chocomelk is dat de kleine donkerder uitvalt'.

De man komt terug van Nederland, ziet dat het buikje van zijn echgenote terug normale proporties aangenomen heeft en rept zich naar boven om zijn kindje te aanschouwen. Verbaasd ziet hij de donkere huidskleur en roept zijn vrouw op het matje. Deze doet het haar voorgekauwde verhaal waarop de man haar troostend zegt 'Daar kun jij toch niet aan doen schatje'.

Dolgelukkig belt hij zijn moeder op in Nederland. Zijn moeder vraagt hem meteen of alles met het kindje in orde is. Hij verteld haar het verhaal van de donkere huidskleur, waarop zijn moeder antwoordt, 'ik begrijp het manneke, toen jij geboren werd had ik ook geen melk in mijn borsten, ik heb je dan maar koemelk gegeven. Vandaar dat je zo'n kalf bent !!



Om te stemmen moet je ingelogd zijn.

Nog een goeie mop lezen?

Schotse kilt (7.09/10)

Waarom dragen Schotten een kilt?

Omdat een schaap een rits al van een kilometer afstand hoort......

Mop verder lezen (Je hebt 180% gelezen)


Stokslagen (8.01/10)

Een Duitser, Nederlander en Belg worden in Saoedi Arabië gepakt omdat ze alcohol gedronken hadden, wat streng verboden is. De Sultan laat ze voorkomen en vertelt ze: "Voor het gebruik van alcohol...

Mop verder lezen (Je hebt 15% gelezen)


99 Nederlanders 1 Belg (6.49/10)

99 Nederlanders en één Belg zitten op een vliegtuig . Plots breekt het dak van het vliegtuig af en moet iedereen zich met beide handen vasthouden aan zijn stoel om niet weg te vliegen. De piloot roept...

Mop verder lezen (Je hebt 38% gelezen)


Mop details

Categorie: Buitenlanders
Moppentapper: hermandesmet
Datum: 13-10-2018
Maal bekeken: 8425
Aantal stemmen: 102
Gemiddelde score: 7.74

7
2
2
1
6
6
5
22
19
32
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10


(©) 2003 - 2024 - Website door Pandafish