Zoek een mop




Dagelijkse mop

Start de dag met een lach en schrijf je in op onze e-mop. Ontvang iedere dag om 8u de mop van de dag per mail.  

Plastische chirurgie

Een man van 49 vind dat hij er veel ouder uit ziet dan dat hij is. Door middel van plastisch chirurgie gaat hij er jonger uitzien. Na 3 dagen in het ziekenhuis gelegen te hebben gaat hij naar huis. Eerst wil hij echter testen hoe oud mensen hem nu schatten. Dus hij loopt een winkel binnen en vraagt aan de verkoper: "Hoe oud denkt u dat ik ben?" "Nou", zegt de verkoper, "ik denk dat u 35 bent." "Nee", zegt de man, "ik ben 49."
Helemaal gelukkig verlaat hij de winkel. Omdat hij honger heeft gekregen gaat hij de McDonalds binnen. Als hij bestelt heeft vraagt hij aan het meidje dat hem geholpen heeft hoe oud ze hem schat.
"U bent 30 jaar", zegt het meidje. De man is natuurlijk dolblij en nadat hij zijn eten op heeft gaat hij met de bus naar huis.
Hij wil het aan nog 1 iemand vragen, en vraagt het aan een omaatje. Ze kijkt hem aan en zegt: "Jongeman, ik zie niet zo goed meer, maar ik heb wel een goede methode om iemands leeftijd te schatten. Als ik jouw lantaarnpaal vast heb, weet ik je precies te vertellen hoe oud je bent." De man vindt dit wel een raar voorstel en kijkt beschaamd om zich heen. Maar hij ziet dat er verder niemand in de bus zit en is toch wel benieuwd of zij raad hoe oud hij is. Dus ze mag haar gang gaan. Dus die oma pakt zijn staafmixer vast en begint er een beetje in te kneden. Na 30 sec zegt ze: "Je bent 49 jaar." De man is met stomheid geslagen en vraagt hoe ze dit weet.
"Nou", zegt het omaatje, "dat zal ik je uitleggen. Ik stond net achter je bij de McDonalds."



Om te stemmen moet je ingelogd zijn.

Nog een goeie mop lezen?

Brilletje (6.34/10)

Moeder gaat met Jantje op bezoek naar een vriendin, die net een kindje heeft gekocht.
Het kindje is echter geboren zonder oortjes.
Jantje heeft altijd al het hart op de tong gehad, en mo...

Mop verder lezen (Je hebt 20% gelezen)


Give me the fingers (6.39/10)

Jon's working at the lumberyard, pushing a tree through the buzz saw, and accidentally shears off all ten of his fingers. He goes to the emergency room.

The doctor says, "Yuck! We...

Mop verder lezen (Je hebt 31% gelezen)


De 3 opdrachten (8.01/10)

Een vreemdeling komt in de stad en gaat een bar binnen. Achter de bar ziet hij een grote ton die tot de rand is gevuld met 10-eurobiljetten. De man schat dat er duizenden euro's in moeten zitten.

Mop verder lezen (Je hebt 10% gelezen)


Mop details

Categorie: Algemeen
Moppentapper: marque
Datum: 03-08-2018
Maal bekeken: 11527
Aantal stemmen: 70
Gemiddelde score: 7.36

4
2
1
3
2
3
14
16
12
13
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10


(©) 2003 - 2024 - Website door Pandafish