Zoek een mop




Dagelijkse mop

Start de dag met een lach en schrijf je in op onze e-mop. Ontvang iedere dag om 8u de mop van de dag per mail.  

Prominenten in de hel

G.W. Bush en Tony Blair zijn op staatsbezoek in Walloniƫ en Elio di Rupo leidt hen rond in een luxe touringcar. Op een bochtig weggetje in de Ardennen loopt het mis: de bus raakt van de weg en stort te pletter in een ravijn. Aantal overlevenden: Nul.

De drie komen aan in de Hel en vragen om in contact te komen met de wereld van de levenden. Dat kan, maar het zal niet goedkoop zijn. George wil toch bellen en telefoneert met het thuisfront: net geen minuut. Zegt Lucifer: Dat kost je duizend dollar, George protesteert tegen de hoge prijs, maar Lucifer zegt: "Dat is normaal, het is een internationaal gesprek.".

Tony Blair belt ook nog even naar huis: 3 minuten en enkele seconden. "Dat kost 3.000 pond" zegt Lucifer. Blair is het er niet mee eens, maar kan niet anders dan betalen.

Dan is het de beurt aan Elio. Hij belt naar zijn kameraden in de Waalse regering, zijn medewerkers op het stadhuis van Bergen en heeft algauw een uur of drie aan de lijn gehangen. Hij kijkt op zijn uurwerk en slikt even, want dat zal hem zeker een derde van zijn zwarte kas kosten. Dan komt Lucifer met de factuur: 3 Euro en 12 cent. De twee anderen protesteren tegen de belachelijk lage prijs. Antwoord van Lucifer: "Waarom? Van de hel naar Walloniƫ, dat is een zonaal gesprek."



Om te stemmen moet je ingelogd zijn.

Nog een goeie mop lezen?

Prominenten in de hel (7.55/10)

G.W. Bush en Tony Blair zijn op staatsbezoek in Walloniė en Elio di Rupo leidt hen rond in een luxe touringcar. Op een bochtig weggetje in de Ardennen loopt het mis: de bus raakt van de weg en stort t...

Mop verder lezen (Je hebt 15% gelezen)


Paola en Mathilde (6.78/10)

Gesprek in het paleis van de koning.
Zegt Paola tegen Mathilde: 'En Mathilde wat doe jij nu 's avonds zo alleen als Filip op zakenreis is?'
'Ha, zegt Mathilde, daar heb ik iets geheims v...

Mop verder lezen (Je hebt 71% gelezen)


Ondersteboven (7.74/10)

De vraag "is Osama Bin Laden nu dood of niet" is al herhaaldelijk in het nieuws geweest. Uiteindelijk besloot Osama zelf eens een brief te schrijven naar George W. Bush om te bewijzen dat hi...

Mop verder lezen (Je hebt 25% gelezen)


Mop details

Categorie: Bekende Personen
Moppentapper: Clam
Datum: 17-06-2018
Maal bekeken: 12807
Aantal stemmen: 116
Gemiddelde score: 7.55

9
2
5
3
4
7
14
16
12
44
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10


(©) 2003 - 2024 - Website door Pandafish