Zoek een mop
Dagelijkse mop

Start de dag met een lach en schrijf je in op onze e-mop. Ontvang iedere dag om 8u de mop van de dag per mail.  

De Jef kan niet neuken

Er waren is 2 (oude) pekes en die zaten op een bank. Begint de jef te zeggen: "Weet ge Louis, ik kan ni neuken, ik heb het nog nooit gedaan. Erg feitelijk he..." Louis schrikt zich bijna dood, maar wist wel raad voor zijn maatje: "Awel, ik ga u dat eens leren. Op mijn leeftijd kan ik da nog dus da komt nog wel klaar".

En Louis begint de Jef te neuken. En jawel de Jef begon zowaar te hijgen "Ooooooh ja ja ja steek hem maar goed diep in". Na een uurtje komen ze uit de slaapkamer. "Amai Louis, dat deed deugd. Ma als ik dat me een vrouw moet, is da dan hetzelfde? Want dat is toch nog iets anders he?" Waarop de Louis: "Awel ik zou het zelf ook niet weten..." :-)Om te stemmen moet je ingelogd zijn.

Nog een goeie mop lezen?

Potentie Pillen (7.89/10)

Een vrouw heeft een man die in bed niets klaarspeelt. Ze gaat naar de dokter en vraagt om een middeltje, waarna ze een pot pillen krijgt. "Elke avond één of twee pillen", zegt de dokter. De ...

Mop verder lezen (Je hebt 27% gelezen)


Den James (6.64/10)

Den James (bond) stapt een café binnen, zet zich aan den toog naast een vamp zoals hij er in elke film wel enkele tegenkomt. Hij bekijkt zijn horloge en bestelt een drankje.

- "Is ...

Mop verder lezen (Je hebt 24% gelezen)


Wie rijdt er met wie... (7.72/10)

De stichter van Ford Auto's gaat naar de hemel. Petrus zegt hem dat hij, wegens zijn enorme verdiensten in de auto-industrie, mag kiezen met wie hij in de hemel wil omgaan. Ford denkt even en zegt: &q...

Mop verder lezen (Je hebt 15% gelezen)


Mop details

Categorie: Seks & Bedpret
Moppentapper: skatergirl
Datum: 05-03-2018
Maal bekeken: 1328
Aantal stemmen: 61
Gemiddelde score: 5.80

13
3
2
3
2
11
7
3
2
15
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10


(©) 2003 - 2020 - Website door Pandafish