Zoek een mop
Dagelijkse mop

Start de dag met een lach en schrijf je in op onze e-mop. Ontvang iedere dag om 8u de mop van de dag per mail.  

De Jef kan niet neuken

Er waren is 2 (oude) pekes en die zaten op een bank. Begint de jef te zeggen: "Weet ge Louis, ik kan ni neuken, ik heb het nog nooit gedaan. Erg feitelijk he..." Louis schrikt zich bijna dood, maar wist wel raad voor zijn maatje: "Awel, ik ga u dat eens leren. Op mijn leeftijd kan ik da nog dus da komt nog wel klaar".

En Louis begint de Jef te neuken. En jawel de Jef begon zowaar te hijgen "Ooooooh ja ja ja steek hem maar goed diep in". Na een uurtje komen ze uit de slaapkamer. "Amai Louis, dat deed deugd. Ma als ik dat me een vrouw moet, is da dan hetzelfde? Want dat is toch nog iets anders he?" Waarop de Louis: "Awel ik zou het zelf ook niet weten..." :-)Om te stemmen moet je ingelogd zijn.

Nog een goeie mop lezen?

Vrouwen in de Rrijles (7.44/10)

Tegenover een autorijschool bevindt zich een café. Terwijl de vrouwen hun theorie-lessen volgen zitten hun mannen in dat café.

Ik zal blij zijn als het achter de rug is, die rijlessen,&...

Mop verder lezen (Je hebt 22% gelezen)


Sexmaniak (6.16/10)

Jan en Mieke zijn al 5 jaar getrouwd. Elke dag als Jan thuis komt van zijn zwaar werk,wil hij een beetje ontspanning. Hij is nogal een sexmaniac.
Hij neemt zijn vrouw mee naar boven en zo elke ...

Mop verder lezen (Je hebt 16% gelezen)


Generatie prostituées (6.99/10)

Op een dag zitten drie generaties hoeren rond een tafeltje in een bordeel te discussiëren over hoe de zaken lopen. De jongste begint alvast een enorme klaagzang: "Weet je mams en oma, tegenwoordi...

Mop verder lezen (Je hebt 25% gelezen)


Mop details

Categorie: Seks & Bedpret
Moppentapper: skatergirl
Datum: 05-03-2018
Maal bekeken: 1177
Aantal stemmen: 61
Gemiddelde score: 5.80

13
3
2
3
2
11
7
3
2
15
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10


(©) 2003 - 2019 - Website door Pandafish