Zoek een mop
Dagelijkse mop

Start de dag met een lach en schrijf je in op onze e-mop. Ontvang iedere dag om 8u de mop van de dag per mail.  

Over iets zeer gevaarlijks

Op een verlaten weg komt een truckchauffeur in panne te staan met zijn vrachtwagen.

In de verte ziet hij een oude boerderij en hij wandelt er naar toe. Hij heeft geluk, er brandt nog licht. Ce chauffeur klopt aan en de boer des huizes doet open en vraagt wat er is. De chauffeur vraagt of er hier geen slaping is voor hem en legt uit wat er gebeurd is.

De boer zegt dat hij geluk heeft en dat hij mag slapen in de schuur. Daar aangekomen toont de boer de chauffeur zijn slaapplaats en hij deelt mee aan de chauffeur dat het ten strengste verboden is om dat luik te openen, anders mag hij hier niet slapen. Geen probleem zei de chauffeur.

Uren gaan voorbij en de chauffeur kan maar geen slaap vatten, hij denkt voortdurend aan dat luik. Plots staat hij recht en staat voor het luik. op hoop van zegen opent hij het luik en ziet een lange zwarte trap die naar beneden loopt. Hij wandelt naar beneden en komt plots terecht op een deur. Hij opent die deur en wandelt terug naar beneden tot hij plots terug een deur tegenkomt. Die opent hij terug en weer een trap naar beneden. Na een lange wandeling ziet hij plots een stalen deur. Hij twijfelt of hij die deur zou openen en ja hoor, voorzichtjes opent hij die deur en plots, BAM. Een hele grote gorilla die brult als geen ander. Bang loopt de chauffeur de gang in naar de eerste deur, hij loopt door en sluit deze. De reuze-aap zet de achtervolging in en vliegt de eerste deur kapot. De chauffeur heeft inmiddels de tweede deur gesloten en is bijna bij het luik. De aap die al de eerste deur in brokken geslagen heeft komt bij de tweede deur en ook met deze deur heeft hij korte metten. De chauffeur loopt inmiddels de schuur uit en kort daarop verschijnt de gorilla uit het luik en hij zet de achtervolging in op de chauffeur. De chauffeur loopt en loopt en loopt en springt over een beek dwars door het maisveld. De aap zit hem inmiddels op korte hielen.

Na zo'n 10 minuten te spurten van zijn leven begint de chauffeur te vermoeien. Hij kan niet meer. De aap ziet het en versnelt nog even. De chauffeur krijgt het benauwt en denkt te stoppen en voelt dat zijn tijd om te gaan is niet ver meer is. Plots zit de aap achter hem en springt naar de chauffeur toe en ze vallen. De gorilla tikt de chauffeur en zegt : "Tik, 't is aan u"Om te stemmen moet je ingelogd zijn.

Nog een goeie mop lezen?

Landsverdediging (7.41/10)

Op Landsverdediging stelt men 5 kannibalen te werk als programmeur.
Op hun eerste werkdag moeten ze bij André Flahaut komen en die zegt:
"Ge moogt hier komen werken en veel geld ver...

Mop verder lezen (Je hebt 20% gelezen)


Moeder van Manneke Pis (6.36/10)

Hoe noemt de moeder van Manneke Pis?

- Maaseik !...

Mop verder lezen (Je hebt 313% gelezen)


Varkens neuken (7.62/10)

Een boer wil zijn 60 varkens geil maken maar weet niet hoe hij dat moet doen, dus hij naar de dokter. De dokter heeft echter ook geen idee alleen kon hij hem vertellen dat als varkens geil waren ze in...

Mop verder lezen (Je hebt 14% gelezen)


Mop details

Categorie: Absurde Moppen
Moppentapper: wookie
Datum: 17-06-2017
Maal bekeken: 4518
Aantal stemmen: 72
Gemiddelde score: 6.39

10
5
3
3
3
7
4
15
6
16
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10


(©) 2003 - 2019 - Website door Pandafish