Zoek een mop
Dagelijkse mop

Start de dag met een lach en schrijf je in op onze e-mop. Ontvang iedere dag om 8u de mop van de dag per mail.  

Laat het smaken

Een man komt 's nachts thuis en vindt zijn vrouw in een meer dan compromitterende slaaphouding, de kop op het kussen, de knieƫn onder het lijf en de kont omhoog. Hij bekijkt het en trekt de nachtjapon omhoog, strijkt zijn vrouw tussen de billen, waarop zij heftig reageert en zich in positie zet. De man ziet dit, doet zijn broek af en neemt zijn vrouw langs achter. Daarna gaat hij slapen.

's Anderendaags komt hij thuis van werken, ruikt frieten, denkt dat hij lekker gaat eten en zet zich aan tafel. De vrouw legt frieten op haar bord, dit met een biefstuk met roomsaus. Op het bord van de man komt niets en hij begint te protesteren omdat hij geen frieten krijgt, waarop de vrouw zegt dat hij moet wachten en een grote kasserol op tafel zet en met een vork een groot soepbeen op zijn bord legt.

Daarop zegt hij dat het niet mooi is, waarop zij zegt tegen hem: "Luister eens goed hier, als je kunt poepen gelijk een hond, moet je ook maar kunnen eten als een hond!!!"Om te stemmen moet je ingelogd zijn.

Nog een goeie mop lezen?

Een hele mond vol! (7.73/10)

Jantje zit in de klas, de juf vraagt aan de kinderen om een woord te zeggen, waar 2 g's in voorkomen. Jantje steekt meteen z'n vinger in de lucht, maar de juf weet dat Jantje altijd vreemde antwoorden...

Mop verder lezen (Je hebt 23% gelezen)


Mythe en waarheid (6.52/10)

Een vrouw is op vakantie in Texas en ze loopt voorbij een terrasje waar een echte cowboy met zijn voeten op tafel van zijn pint zit te slurpen.
Ze merkt op dat hij wel heel grote voeten heeft.<...

Mop verder lezen (Je hebt 24% gelezen)


De sekspapegaai (6.82/10)

Een boer heeft een papegaai in een kooitje. Op een ochtend komt de boer de kamer binnen: staat het deurtje van de kooi open. Papegaai weg.
De boer gaat op zoek, maar kan hem nergens vinden. To...

Mop verder lezen (Je hebt 14% gelezen)


Mop details

Categorie: Seks & Bedpret
Moppentapper: Vittelleke
Datum: 15-05-2017
Maal bekeken: 1218
Aantal stemmen: 60
Gemiddelde score: 4.12

22
2
4
4
3
11
6
4
2
2
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10


(©) 2003 - 2020 - Website door Pandafish