Zoek een mop
Dagelijkse mop

Start de dag met een lach en schrijf je in op onze e-mop. Ontvang iedere dag om 8u de mop van de dag per mail.  

Laat het smaken

Een man komt 's nachts thuis en vindt zijn vrouw in een meer dan compromitterende slaaphouding, de kop op het kussen, de knieƫn onder het lijf en de kont omhoog. Hij bekijkt het en trekt de nachtjapon omhoog, strijkt zijn vrouw tussen de billen, waarop zij heftig reageert en zich in positie zet. De man ziet dit, doet zijn broek af en neemt zijn vrouw langs achter. Daarna gaat hij slapen.

's Anderendaags komt hij thuis van werken, ruikt frieten, denkt dat hij lekker gaat eten en zet zich aan tafel. De vrouw legt frieten op haar bord, dit met een biefstuk met roomsaus. Op het bord van de man komt niets en hij begint te protesteren omdat hij geen frieten krijgt, waarop de vrouw zegt dat hij moet wachten en een grote kasserol op tafel zet en met een vork een groot soepbeen op zijn bord legt.

Daarop zegt hij dat het niet mooi is, waarop zij zegt tegen hem: "Luister eens goed hier, als je kunt poepen gelijk een hond, moet je ook maar kunnen eten als een hond!!!"Om te stemmen moet je ingelogd zijn.

Nog een goeie mop lezen?

Zuiniger model (7.27/10)

Wanneer Pa en Ma volop met de daad bezig zijn komt hun zoontje binnen en vraagt: "Pa, wat ben je aan het doen?"
De vader antwoordt: "Ik ben je moeders tank aan het bijvullen&quo...

Mop verder lezen (Je hebt 53% gelezen)


Condoomfabriek (7.87/10)

De Nederlandse koningin telefoneert met onze minister van buitenlandse zaken, Louis Michel en vraagt hem : "Louis, ik heb je een gunst te vragen.
Ik heb een dringende bestelling. Onze cond...

Mop verder lezen (Je hebt 13% gelezen)


Ik eet uw poesje op (7.46/10)

Een klein meisje gaat naar school 's morgens met haar klein poesje in haar armen. Haar oudere broer zegt haar dat het verboden is om dieren naar school mee te nemen en dat ze waarschijnlijk gestraft z...

Mop verder lezen (Je hebt 23% gelezen)


Mop details

Categorie: Seks & Bedpret
Moppentapper: Vittelleke
Datum: 15-05-2017
Maal bekeken: 1167
Aantal stemmen: 60
Gemiddelde score: 4.12

22
2
4
4
3
11
6
4
2
2
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10


(©) 2003 - 2020 - Website door Pandafish