Zoek een mop
Dagelijkse mop

Start de dag met een lach en schrijf je in op onze e-mop. Ontvang iedere dag om 8u de mop van de dag per mail.  

Laat het smaken

Een man komt 's nachts thuis en vindt zijn vrouw in een meer dan compromitterende slaaphouding, de kop op het kussen, de knieƫn onder het lijf en de kont omhoog. Hij bekijkt het en trekt de nachtjapon omhoog, strijkt zijn vrouw tussen de billen, waarop zij heftig reageert en zich in positie zet. De man ziet dit, doet zijn broek af en neemt zijn vrouw langs achter. Daarna gaat hij slapen.

's Anderendaags komt hij thuis van werken, ruikt frieten, denkt dat hij lekker gaat eten en zet zich aan tafel. De vrouw legt frieten op haar bord, dit met een biefstuk met roomsaus. Op het bord van de man komt niets en hij begint te protesteren omdat hij geen frieten krijgt, waarop de vrouw zegt dat hij moet wachten en een grote kasserol op tafel zet en met een vork een groot soepbeen op zijn bord legt.

Daarop zegt hij dat het niet mooi is, waarop zij zegt tegen hem: "Luister eens goed hier, als je kunt poepen gelijk een hond, moet je ook maar kunnen eten als een hond!!!"Om te stemmen moet je ingelogd zijn.

Nog een goeie mop lezen?

Jij bent tandarts! (7.79/10)

Een man en een vrouw ontmoeten elkaar in een bar. Er wordt wat gepraat en van het een komt het ander, ze besluiten naar het huis van de vrouw te gaan.

Na een paar glazen trekt de man z...

Mop verder lezen (Je hebt 20% gelezen)


Oekoeboekoe (6.62/10)

Er loopt een man in het bos, het grote homo bos der negers. Hij wandelt en wandelt, ondertss en deuntje aan het fluiten, als er opeens 10 negers uit de struike springen, en hem goed vasthouden dat hij...

Mop verder lezen (Je hebt 13% gelezen)


Seks bij de seksuologe (8.01/10)

Een koppel gaat bij een seksuoloog voor een sessie.

De man vraagt: "We willen dat je ons bekijkt terwijl we het doen."
De seksuoloog stemt toe.
Wanneer het ko...

Mop verder lezen (Je hebt 24% gelezen)


Mop details

Categorie: Seks & Bedpret
Moppentapper: Vittelleke
Datum: 15-05-2017
Maal bekeken: 1037
Aantal stemmen: 60
Gemiddelde score: 4.12

22
2
4
4
3
11
6
4
2
2
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10


(©) 2003 - 2019 - Website door Pandafish