Zoek een mop
Dagelijkse mop

Start de dag met een lach en schrijf je in op onze e-mop. Ontvang iedere dag om 8u de mop van de dag per mail.  

Waar zijn we?

Een Amerikaan, een Fransman en een Nederlander zitten naast elkaar in het vliegtuig. Na een tijdje vliegen steekt de Amerikaan zijn hand uit het raam en zegt: "ik weet waar we nu zijn!". "oh ja, waar dan?", vragen de andere twee. "We vliegen we nu boven New York", zegt de Amerikaan. "Hoe weet je dat?", vragen de Fransman en Nederlander. "Nou, ik kan de Empire State Building voelen", zegt de Amerikaan.

Na een tijdje vliegen steekt de Fransman zijn arm uit het raam en zegt:"We zitten nu boven Parijs!". "Oh ja, hoe weet je dat", vragen de Amerikaan en Nederlander. "Nou, ik kan de Eiffeltoren voelen", zegt de Fransman.

Weer wat later steekt de Nederlander zijn arm uit het raam en trekt die weer terug en zegt:"we zitten nu boven Amsterdam". "Hoe weet je dat", vragen de Amerikaan en Fransman. "Nou, ik steek mijn arm even uit het raam en nu is mijn horloge weg!".Om te stemmen moet je ingelogd zijn.

Nog een goeie mop lezen?

Bankautomaat (6.92/10)

Voor alle klanten van de KBC bank! De KBC bank aan de dorpstraat heeft als eerste bank in BelgiŽ vanaf 1 maart 2000 een "drive thru" bankautomaat in gebruik genomen. Geld afhalen zonder je a...

Mop verder lezen (Je hebt 9% gelezen)


The spoon in the restaurant (6.78/10)

Last week, we took some friends out to a new restaurant and noticed that the waiter who took our order carried a spoon in his shirt pocket. It seemed a little strange, but I ignored it. However, when ...

Mop verder lezen (Je hebt 9% gelezen)


Degenvirtuoos (6.11/10)

In het musketierstijdperk staan 3 kooplieden, een Fransman, een Amsterdammer en een Antwerpenaar op een mooie zomerdag aan de Scheldekade te keuvelen over koetjes en kalfjes.

Met een pl...

Mop verder lezen (Je hebt 13% gelezen)


Mop details

Categorie: Algemeen
Moppentapper: Hari
Datum: 10-05-2017
Maal bekeken: 3321
Aantal stemmen: 62
Gemiddelde score: 5.84

8
3
4
6
5
5
5
17
4
5
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10


(©) 2003 - 2020 - Website door Pandafish