Zoek een mop
Dagelijkse mop

Start de dag met een lach en schrijf je in op onze e-mop. Ontvang iedere dag om 8u de mop van de dag per mail.  

Rekenmopje

Een jonge vrouw klopt bij een pooier in Amsterdam aan en vraagt of ze voor hem mag werken. De pooier zegt dat dat geen probleem is en dat ze meteen kan beginnen als ze dat wil. Prostitueren is voor de jonge vrouw echter de eerste keer en ze weet niet goed hoeveel ze moet vragen. De eerste klant klopt bij haar aan en vraagt hoeveel het kost. Ze zegt 15 euro. De klant is verrast en gaat erop in. Na het gedaan te hebben, vraagt de jonge vrouw zich af of het gevraagde bedrag te laag was. De volgende klant klopt bij haar aan, maar ditmaal vraagt ze 150 euro. De klant aarzelt even, maar gaat er toch op in. Nog vraagt de vrouw zich af of ze meer zou moeten vragen. De volgende klant klopt bij haar aan, en dit keer vraagt ze 1500 euro. De klant protesteert dan of het niet te duur is, waarop de jonge vrouw antwoordt dat ze speciaal is en hem es goed zal verwennen. Uiteindelijk gaat de man erop in. De werkdag eindigt, en de pooier komt langs om het geld te collecteren. Ze overhandigt de pooier 1500 euro. nee schudt zijn hoofd en zegt: "nee, nee dit klopt niet. Je had vandaag drie klanten. Voordat ze bij jou binnen gingen hadden ze allen hun piemel naar boven staan, dat is dus 666, en toen ze hier naar buiten gingen, hadden ze allen hun piemel naar beneden hangen, dat is dus 999. Nou als je dat bij elkaar optelt, dan kom ik uit uit op 1665, en dat is precies wat jij verdient hebt!!!Om te stemmen moet je ingelogd zijn.

Nog een goeie mop lezen?

Zilveren jubileum (7.06/10)

Op de avond van hun zilveren jubeleum, vraagt de vrouw aan de man: "Wat dacht je eigenlijk, 25 jaar geleden,toen je me de eerste keer naakt zag"

De man antwoordt: "Alles...

Mop verder lezen (Je hebt 43% gelezen)


Tarzan en het wasmachine (7.67/10)

Omdat Tarzan nog nooit een vrouw van kort bij gezien heeft, is Jane verplicht hem een beetje uitleg te geven over het seksuele gebeuren:
"Kijk, Tarzan, wat jij tussen je benen hebt kan je ...

Mop verder lezen (Je hebt 23% gelezen)


Luxebordeel (6.08/10)

Een man komt bij een luxebordeel en vraagt de protier waar hij moet zijn.
"Dat hangt er van af mijnheer", antwoordt de portier

"Alle mogelijkheden staan op de bord...

Mop verder lezen (Je hebt 24% gelezen)


Mop details

Categorie: Seks & Bedpret
Moppentapper: Hari
Datum: 08-05-2017
Maal bekeken: 1296
Aantal stemmen: 65
Gemiddelde score: 4.34

24
1
5
6
10
4
1
1
2
11
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10


(©) 2003 - 2020 - Website door Pandafish