Zoek een mop
Dagelijkse mop

Start de dag met een lach en schrijf je in op onze e-mop. Ontvang iedere dag om 8u de mop van de dag per mail.  

Tijd doden

Bij een schipbreuk komt de hele bemanning om het leven. Enkel zes mannen en een vrouw kunnen zich vastklampen aan een stuk wrakhout en spoelen aan op een onbewoond eiland. Omdat er daar helemaal niets te doen is, spreken de mannen af dat ze elk om beurt een dag de vrouw mogen hebben. De zevende dag krijgt die dan wat rust.

Zo gezegd, zo gedaan. Na een jaartje of twee valt de vrouw echter dood en krijgen de mannen het natuurlijk moeilijk en raakten ze gefrustreerd. De eerste week viel dat nog mee, maar vanaf de tweede week kregen ze het erg lastig. De derde week waren ze de depressie nabij, maar het ging nog net. En de vierde week, tja, dan hebben ze haar toch maar begraven.Om te stemmen moet je ingelogd zijn.

Nog een goeie mop lezen?

Gordijnen dicht (7.45/10)

Een zoon komt bij zijn ouders de slaapkamer in lopen en ziet daar zijn moeder boven op zijn vader liggen en vraagt: "Mama, wat doe je nou?"
Waarop moeder antwoordt: "Je vader de...

Mop verder lezen (Je hebt 43% gelezen)


Papegaai van de sexclub (7.04/10)

Een deftige dame wil graag een papagaai kopen. Nu staat er één in de krant te koop bij een sexclub. Zij erheen en koopt hem direct. Hij is mooi, lief en kan praten.

's Middags tijdens ...

Mop verder lezen (Je hebt 38% gelezen)


Erotisch en vulgair (7.34/10)

Weet je het verschil tussen 'erotisch' en 'vulgair'?
Het zit zo: Neem een mooi wit zacht donsveertje en streel hiermee zacht op en neer tussen de benen van je geliefde. Dat is nou 'erotisch'.<...

Mop verder lezen (Je hebt 75% gelezen)


Mop details

Categorie: Seks & Bedpret
Moppentapper: vibro egg
Datum: 24-04-2017
Maal bekeken: 725
Aantal stemmen: 47
Gemiddelde score: 5.77

8
2
2
5
3
7
5
3
3
9
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10


(©) 2003 - 2019 - Website door Pandafish