Zoek een mop
Dagelijkse mop

Start de dag met een lach en schrijf je in op onze e-mop. Ontvang iedere dag om 8u de mop van de dag per mail.  

Speciale verjaardag

Jan werd vandaag 30 jaar. Hij had een succesvolle job, vele vrienden maar had het nog nooit men een meisje gedaan. Daarom besluit hij om op die speciale gelegenheid een hoerekot te bezoeken. Daarbinnen vraagt hij tegen een dame: "Ik ben nog maagd en omdat ik vandaag 30 jaar word, wil ik sex hebben met een bijzondere vrouw."

De vrouw wees naar kamer 3. Jan klopte aan kamer 3, kwam binnen en zag dat daar pikdonker was. Hallo, is daar iemand zei jan?
Ja hier op bed, doe je kleren maar uit en ga maar op mij liggen.
Zonder aarzelen deed Jan wat de vrouw zei en kwam bij haar in het donkere liggen.
Toen voelde hij iets merkwaardigs: de vrouw had niet 2 maar 3 borsten. Zegt jan: mag het licht aan? Nee zegt de vrouw, begin maar.
Zonder aarzelen begon hij haar de liefde te bedrijven en genoot hij van het intense genot.

Omdat hij er zo van genoten heeft kwam hij de volgende dag weer terug en vroeg hij weer naar diezelfde vrouw; kwam weer binnen in de pikdonkere kamer deed zijn kleren af en kwam weer bij haar liggen.
Jan streelde haar zachtjes maar voelde haar 3de borst niet meer. Verwonderd vroeg hij haar waar die 3de borst is gebleven.
Zegt de vrouw: dat was mijn borst niet; dat was een enorme zweer die je gisteren hebt uitgezogen!!Om te stemmen moet je ingelogd zijn.

Nog een goeie mop lezen?

Pastoor op vakantie (7.11/10)

Een pastoor wil op vakantie gaan maar wil graag dat het biechten tijdens zijn afwezigheid doorgaat. Daarom vraagt hij aan de koster om, tijdens zijn vakantie, voor hem waar te nemen met biechten. Alvo...

Mop verder lezen (Je hebt 24% gelezen)


Ik wil nu seks! (7.06/10)

Is er een vrouw op zondagmorgen het ontbijt aan het klaarmaken wanneer ze haar man roept: "Ik wil NU seks, onmiddellijk!"

De man wrijft zich in de handen en bedrijft dus de li...

Mop verder lezen (Je hebt 51% gelezen)


Familie Jansen (8/10)

Familie Jansen zat op een mooie zondagavond gezamelijk aan tafel om te eten. Toen het eten op was, begon de oudste zoon: 'Pa en ma ik moet jullie wat vertellen'.

Dus die ouders keken el...

Mop verder lezen (Je hebt 20% gelezen)


Mop details

Categorie: Seks & Bedpret
Moppentapper: yves
Datum: 23-04-2017
Maal bekeken: 2184
Aantal stemmen: 71
Gemiddelde score: 3.80

27
10
4
5
4
6
3
3
0
9
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10


(©) 2003 - 2021 - Website door Pandafish