Zoek een mop
Dagelijkse mop

Start de dag met een lach en schrijf je in op onze e-mop. Ontvang iedere dag om 8u de mop van de dag per mail.  

Wetenschappelijk experiment

Een man leest een advertentie in de krant: "Proefpersonen gezocht voor een wetenschappelijk experiment. Hoge verdiensten!"

De man heeft zeer zeker interesse. Wat is er nu mooier om de wetenschap te dienen en er nog goed voor betaald krijgen ook ? De man belt de adverteerder op, die hem vervolgens uitnodigt voor een gesprek.

"In ons laboratorium hebben we een IQ-vergroter ontwikkeld. Het werkt als volgt: u neemt plaats in de zetel en wij plaatsen deze kap op uw hoofd. Gedurende 20 minuten krijgt u stroomstootjes toegediend, die er voor zorgen dat uw hersenen positief gestimuleerd worden. Na 20 minuten zal uw IQ een waarde bereiken van 190." zegt de professor. "Het gevaar van deze proef is echter, dat wanneer u te lang onder de kap verblijft, dat het tegenovergestelde bereikt wordt. Uw IQ is dan nagenoeg gedaald tot nul."

De man denkt even na, maar is er van overtuigd dat de professor de kap na 20 minuten van zijn hoofd verwijdert en gaat akkoord. Na de proef zou hij wel eens de intelligentste man op aarde kunnen zijn. De professor laat de man plaats nemen in de zetel, zet de kap op zijn hoofd en start de machine. De professor gaat in de tussentijd een boek lezen.

Na een halfuur schrikt de professor, die diep geconcentreerd zat te lezen, op en kijkt op zijn horloge... "Verdikkeme... hij zit al een halfuur onder de kap !!" De professor rent naar de machine toe en ziet daar de man in de zetel zitten.

Zijn ogen puilen uit zijn oogkassen, zijn hoofd is helemaal rood aangelopen en zijn handen en voeten zijn enorm opgezwollen. De professor zet de machine uit en verwijdert de kap van de mans hoofd.

"Meneer.... Meneer...." roept de professor. "Zegt u alstublieft iets!!!"

Waarop de man roept: "HUP CLUB BRUGGE ! HUP CLUB BRUGGE !"Om te stemmen moet je ingelogd zijn.

Nog een goeie mop lezen?

Faillissement Lierse SK (6.91/10)

Naar aanleiding van het faillissement van Lierse SK bracht Clouseau onlangs het volgende prachtnummer uit. Het gaat op de melodie van Domino, ook al een nummer van Clouseau...

't Is nie...

Mop verder lezen (Je hebt 27% gelezen)


Club Brugge hondje (6.95/10)

Een man belt naar het journaal met de opmerking dat hij een echt Club Brugge-hondje heeft. Nog dezelfde middag wordt hij ge´nterviewd.

Interviewer : wat is een Club Brugge-hondje??

Mop verder lezen (Je hebt 43% gelezen)


Het Club Brugge shirt (6.77/10)

Een jongetje is in Rome met zijn ouders op vakantie. De ouders vinden het een goed idee nu ze toch in Rome zijn om de Paus een keer van dichtbij te zien.
De moeder zegt tegen het jongetje: &quo...

Mop verder lezen (Je hebt 16% gelezen)


Mop details

Categorie: Sport & Spel
Moppentapper: Zsazsa
Datum: 08-04-2017
Maal bekeken: 4811
Aantal stemmen: 63
Gemiddelde score: 6.32

12
1
3
2
3
6
7
9
5
15
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10


(©) 2003 - 2019 - Website door Pandafish