Zoek een mop




Dagelijkse mop

Start de dag met een lach en schrijf je in op onze e-mop. Ontvang iedere dag om 8u de mop van de dag per mail.  

Slim oud pastoorke

Er was eens een oud pastoorke en die was zo devoot dat hij alle aardse dingen liet liggen voor wat ze zijn .Den bisschop kwam hem eens bezoeken en hij wist dat het pastoorke geen meubelen bezat. Daar aangekomen zegt de bisschop: "Awel pastoorke, je leeft hier toch maar armoedig he!" "Wel nee," zegt het pastoorke "ik heb een meid voor alles, om te koken, te kuisen, af te wassen enzomeer. Als ik wil eten dan zet mijn meid zich op handen en knieen en op haar rug zet ik mijn bord om te eten. Goed gezien he?"

"Ja," zegt den bisschop "maar ik zie dat je ook geen bed hebt om te slapen." "Awel", zegt het pastoorke "dat is geen probleem hoor. Als ik s'avonds ga slapen dan draai ik mijn tafel om en slaap ik tussen de poten he!"



Om te stemmen moet je ingelogd zijn.

Nog een goeie mop lezen?

Alwéér mis! (6.52/10)

De pastoor en de notaris waren bezig met een spelletje golf. Het zat de notaris niet mee. Een simpele put van drie meter afstand ging naast de hole.

Godverdomme! Mis! riep de notaris. D...

Mop verder lezen (Je hebt 19% gelezen)


Het cijfer 7 (7.08/10)

Vandaag zijn er nog veel mensen die, als ze het cijfer zeven schrijven, een horizontaal streepje zetten in het midden van het cijfer. De meeste lettertypes hebben dit echter laten verdwijnen. Maar wee...

Mop verder lezen (Je hebt 26% gelezen)


2 nonnen worden verkracht (6.88/10)

Twee nonnen lopen door een donker steegje en worden plotseling gegrepen door twee mannen. Terwijl ze wordt verkracht, kijkt een van de nonnen naar de hemel en roept: "God vergeef hen. Zij weten n...

Mop verder lezen (Je hebt 69% gelezen)


Mop details

Categorie: Religie
Moppentapper: savatte
Datum: 27-02-2017
Maal bekeken: 7603
Aantal stemmen: 67
Gemiddelde score: 6.72

4
1
3
3
3
11
15
15
3
9
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10


(©) 2003 - 2024 - Website door Pandafish