Zoek een mop
Dagelijkse mop

Start de dag met een lach en schrijf je in op onze e-mop. Ontvang iedere dag om 8u de mop van de dag per mail.  

De dood of wawa

Een cowboy is over de prairie aan het rijden en word gevangen genomen door 2 Indianen. Zij zeggen tegen hem: "Ofwel dood, ofwel wawa". Cowboy weet niet wat "wawa" is, maar denkt dat het zeker niet zo erg is en kiest voor het laatste. De Indianen doen hem zijn broek af en pakken hem langs achter. Daarna laten zij hem vrij en hij gaat verder de prairie op. Hij heeft uiteraard wel moeilijkheden om op zijn zadel te zitten, gezien het voorgaande feit.

Dan nemen 5 Indianen hem gevangen en hetzelfde speelt zich terug of, dood of wawa. Nadat hij door vijf man gepakt is rijdt hij verder en komt een groep van 10 Indianen tegen, die hem voor dezelfde keuze stellen, dood of wawa. Onze cowboy weet ondertussen wel wat wawa is en kiest voor de dood. De Indianen zeggen:" Dat is goed hoor, maar eerst wel WAWA"".Om te stemmen moet je ingelogd zijn.

Nog een goeie mop lezen?

Een hoertje (6.5/10)

Een man loopt door de hoerenbuurt met de gedachte om zich eens lekker te laten pijpen! Hij belt aan bij een hoertje en vraagt of ze ook kan pijpen?
"Meneer," zegt het hoertje, "...

Mop verder lezen (Je hebt 20% gelezen)


Vrouwen in de Rrijles (7.44/10)

Tegenover een autorijschool bevindt zich een café. Terwijl de vrouwen hun theorie-lessen volgen zitten hun mannen in dat café.

Ik zal blij zijn als het achter de rug is, die rijlessen,&...

Mop verder lezen (Je hebt 22% gelezen)


Eerste naar de hemel (7.93/10)

Op een zomerse zondag stond een lerares voor haar zondagsklasje en vroeg ze aan haar kinderen: "Als je sterft en je gaat naar de hemel... welk lichaamsdeel gaat volgend jullie dan het eerst?"...

Mop verder lezen (Je hebt 19% gelezen)


Mop details

Categorie: Seks & Bedpret
Moppentapper: Beaverke
Datum: 07-02-2017
Maal bekeken: 774
Aantal stemmen: 48
Gemiddelde score: 5.54

10
2
2
5
2
4
8
6
2
7
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10


(©) 2003 - 2019 - Website door Pandafish