Zoek een mop




Dagelijkse mop

Start de dag met een lach en schrijf je in op onze e-mop. Ontvang iedere dag om 8u de mop van de dag per mail.  

Geile superman

Op een mooie dag heeft Superman genoeg van al dat mensen redden en is botweg retegeil! Lois Lane zit weer eens verwikkeld in een druk interview, dus daar kan Superman ook niets mee aanvangen. En hij is ook wel eens in voor iets nieuws.

Hij vliegt zo, een armpje op de rug en een voor zich, eens wat rond door de stad en ziet daar, plots, Spiderman. "Ha Spiderman!', roept hij, "ga je mee eens wat vrouwen helpen, als je begrijpt wat ik bedoel?" "Nee joh", zegt deze, "brandende gebouwen, overval, veel te druk man!"

No problemo, Superman vliegt verder, een armpje weer op de rug en een voor zich uit, en ziet daar zo opeens batman. "Ha batman, ga je mee naar de vrouwtjes, lol maken, je snapt 'm?" Maar ook deze antwoordt weer, net als Spiderman, ontkennend: "Oma in de boom, kat in een brandend gebouw, ik ben veeel te druk!"

Ach stik toch, denk Superman, en vliegt door, een armpje op de rug en een voor zich uit. Maar wie ziet hij daar geheel naakt op een hoog dak liggen, uit de hoek van zijn oog? Het is Catwoman! 'Ai caramba', denkt Supermanneke bij zichzelf, 'Zij helemaal naakt, ik sneller dan een kogel: ik ben er in en er weer uit voor ze er erg in heeft!' Dus hij zoeft er op af, knalt eroverheen, zo snel, de paashaas op speed kan er nog een puntje aan zuigen, en zoefzoef hij is er weer vandoor!

"Allemachtig', roept Catwoman, "wat was dat!!??" "Geen idee", zegt Invisible Man, "maar ik heb opeens wel een ontzettende last van m'n reet!"



Om te stemmen moet je ingelogd zijn.

Nog een goeie mop lezen?

Blauw oog (7.78/10)

Een man komt op het werk en zijn collega's merken dat hij een blauw oog heeft dus vragen ze wat er gebeurd is. De man begint te vertellen: 'Mijn vrouw bukte zich gisteren over de diepvries om iets te ...

Mop verder lezen (Je hebt 37% gelezen)


Niet in het goede gaatje (7.58/10)

Een jonge Nederlander is samen met zijn baas op weg naar Tokyo in Japan voor een belangrijke zakenmissie.
Baas: "Is dit de eerste maal dat je naar Japan komt?"
Jongen: "J...

Mop verder lezen (Je hebt 11% gelezen)


In snokskes klaarkomen (6.16/10)

Waarom komen mannen in 'snokskes' klaar?

Omdat vrouwen niet ad fundum kunnen drinken.
...

Mop verder lezen (Je hebt 185% gelezen)


Mop details

Categorie: Seks & Bedpret
Moppentapper: pietbenthem
Datum: 31-01-2017
Maal bekeken: 6413
Aantal stemmen: 113
Gemiddelde score: 7.64

5
4
3
3
4
6
13
25
18
32
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10


(©) 2003 - 2024 - Website door Pandafish