Zoek een mop




Dagelijkse mop

Start de dag met een lach en schrijf je in op onze e-mop. Ontvang iedere dag om 8u de mop van de dag per mail.  

Kapitein Bravado

Lang geleden leefde er een officier van het koninklijk leger. Zijn naam was Kapitein Bravado. Het was een echte, echte man die geen enkel greintje schrik vertoonde als hij voor zijn vijand stond. Op een dag toen hij zijn boot over de 7 zeeën navigeerde, zag hij een piratenschip naderen. De sfeer onder zijn bemanning was erg gespannen, maar de kapitein riep naar zijn ondergeschikte: "Ga mijn rode hemd halen !" Zijn eerste officier ging de hemd halen en de kapitein trok het hemd aan. Bravado loodste zijn bemanning dapper door het gevecht en slaagde erin de piraten tot de laatste man te doden.

Dezelfde avond zat de volledige bemanning op het dek hun zege te
vieren, als één van Bravado's mannen aan de kapitein vroeg: "Kapitein, waarom hebt u eigenlijk vóór 't gevecht uw rode hemd aangetrokken?"
Waarop de kapitein antwoordde: "Moest ik tijdens het gevecht gewond geraken, dan zouden jullie mijn bloed niet gezien hebben op mijn hemd, en zouden jullie zonder vrees verder gevochten hebben." De ganse bemanning keken hem vol bewondering aan:"Wat een dappere man !"

Toen de volgende morgen bij het krieken van de dag, de man uit het kraaiennest, niet één, maar tien naderende piratengallioenen aan de horizon bemerkte, waarschuwde hij zijn bemanning meteen. De bemanning van Bravado keek vol huivering toe, en wachtte op de bevelen van hun kapitein. Bravado bekeek rustig de tien piratenschepen, die ondertussen hun beruchte doodshoofdvlag hoog in de mast hadden gehesen, draaide zich naar zijn eerste officier die voorstelde: "Moet ik je rode hemd weer gaan halen Kapitein?"
Waarop Bravado: "Awel doe dat, en breng ineens mijn bruine broek mee!!"





Om te stemmen moet je ingelogd zijn.

Nog een goeie mop lezen?

Dat rijmt niet (6.09/10)

Een boerke en de burgemeester zitten in de wachtkamer van de dokter hun beurt af te wachten. De boer heeft een verkoudheid, terwijl de burgemeester wat darmprobleempjes lijkt te hebben.

...

Mop verder lezen (Je hebt 25% gelezen)


20 Manieren Om Anderen Te Irr (6.8/10)



1 Fluit de hele dag de A-Team tune.
2 Laat het kopieerapparaat achter ingesteld op: verkleinen 50%,donker,A3-formaat papier,99 kopien.
3 Schrijf in de 'opmerkingen' - s...

Mop verder lezen (Je hebt 10% gelezen)


Het snelle konijn (7.63/10)

Zit een giraffe in het bos een joint te draaien komt er plots een konijn voorbij gerend.Gatver3,zegt het konijn, dat moet je niet doen, je kan beter met mij gaan rennen. eigenlijk heeft het konijn gel...

Mop verder lezen (Je hebt 17% gelezen)


Mop details

Categorie: Algemeen
Moppentapper: fafifoernik
Datum: 09-01-2017
Maal bekeken: 9723
Aantal stemmen: 95
Gemiddelde score: 7.87

3
3
2
2
1
8
11
20
15
30
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10


(©) 2003 - 2024 - Website door Pandafish