Zoek een mop
Dagelijkse mop

Start de dag met een lach en schrijf je in op onze e-mop. Ontvang iedere dag om 8u de mop van de dag per mail.  

Meisje wil naar fuif ...

Een meisje van 16 wil heel graag naar een fuif in de buurt. Dus gaat ze naar haar vader om te vragen of ze wel mag gaan. En het meisje vertelt: " Papa, er is zaterdag een fuif en ik zou héél graag gaan, al mijn vriendinnetjes gaan ook ! "

De vader zegt resoluut 'neen' maar het meisje blijft aandringen. Op een gegeven moment zegt de vader: " Ok, je mag gaan, op één voorwaarde. Je moet me eerst pijpen."

"Wat !!??? , roept het meisje, dat doe ik nooit van mijn leven. Wat denk jij wel??" "Dan mag je ook niet naar die fuif" antwoordt de vader.

Het meisje begint te wenen en gaat naar haar moeder. " Tja, zegt de moeder, je vader is baas in huis, en als je naar die fuif wil, tja, dan zal je hem moeten pijpen hé."

Het meisje gaat naar haar kamer en denkt: " Ik wil écht naar die fuif, al mijn vriendinnen zullen daar zijn. Tja, ik zal gewoon de wetten van mijn vader moeten volgen zeker."

Dus gaat ze naar haar vader en zegt: "Ok, ik ga je pijpen." Dus gaat ze met haar vader naar de kamer van haar ouders. De vader doet zijn broek en onderbroek uit. Net als de dochter zijn penis wil aanraken springt ze achteruit en roept: " Maar wat is dat met je lul, die hangt vol met stront !!???"

"Tja, zegt de vader, je broer wou toch naar het voetbal gaan kijken !!!!"Om te stemmen moet je ingelogd zijn.

Nog een goeie mop lezen?

De kat valt in't water (7.52/10)

Er vloog een vliegje over een meer, in dat meer zat een vis die dacht: "Als da vliegske nu wa lager vliegt, dan spring ik daarnaar en ik eet da op, dan heb ik weer gegeten voor vandaag".
Mop verder lezen (Je hebt 13% gelezen)


Texaans koppel (6.33/10)

Een koppel gaat in Texas wonen en de man van het koppel heeft al altijd van die texaanse cowboylaarzen willen hebben. Dus hij naar de winkel om die laarzen aan te kopen, waarna hij huiswaarts keert me...

Mop verder lezen (Je hebt 23% gelezen)


De postbode doet het maar (7.53/10)

Jef gaat een pint pakken in't caf in zijn straat en wanneer hij aan den toog staat hoort hij de facteur die de post in zijn straat bezorgt zwaar dronken vertellen dat hij alle vrouwen in die straat a...

Mop verder lezen (Je hebt 41% gelezen)


Mop details

Categorie: Seks & Bedpret
Moppentapper: Brecht83
Datum: 08-12-2016
Maal bekeken: 1108
Aantal stemmen: 66
Gemiddelde score: 5.09

23
1
4
3
2
6
2
10
3
12
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10


(©) 2003 - 2019 - Website door Pandafish