Zoek een mop
Dagelijkse mop

Start de dag met een lach en schrijf je in op onze e-mop. Ontvang iedere dag om 8u de mop van de dag per mail.  

Het betoverde wolkje

Verheyen, De Bilde en De Boeck lopen in de hemel. Opeens komen ze God tegen en Hij zegt tegen hun: "Schop niet tegen dat zwarte wolkje, het brengt je enorm veel ongeluk!" De Bilde gelooft er niets van en probeert het uit. De dag daarop komt hij aan met een erg lelijke vrouw. De Boeck vraagt: "Hoe komt dat?"
De Bilde antwoordt: "Ik heb tegen het zwarte wolkje geschopt!" De Boeck vond dat onzin, maar toen hij het ook probeerde onderging hem hetzelfde lot.

Een week later komt Verheyen aan met een hele mooie vrouw en De Boeck vraagt aan het meisje wat ze gedaan had. Ze begon prompt weer te wenen en snotterde: "Ik heb tegen het zwarte wolkje getrapt :-( ..."Om te stemmen moet je ingelogd zijn.

Nog een goeie mop lezen?

Je mist toch (6.89/10)

Brugge komt na een verloren wedstrijd de kleedkamer binnen en Verheyen zegt: "Het is allemaal de schuld van die scheidsrechter, ik zal hem straks een trap onder zijn kont geven."


Mop verder lezen (Je hebt 74% gelezen)


Half Time (7.8/10)

Na een avondje voetbal kijken in een dorpscafé, komt een man ladderzat thuis rond een of 4 's morgens. Zijn vrouw ligt te slapen en de man probeert zo stil mogelijk de slaapkamer binnen te zwalpen en...

Mop verder lezen (Je hebt 17% gelezen)


Getrouwde mannen.... (7.9/10)

Vier getrouwde mannen gaan vissen. Ze zitten gezellig in de boot, en klagen erover dat het toch zo moeilijk is om van hun vrouw te mogen gaan vissen.

De eerste man zegt: "Ach, het...

Mop verder lezen (Je hebt 15% gelezen)


Mop details

Categorie: Sport & Spel
Moppentapper: Beaverke
Datum: 05-03-2013
Maal bekeken: 7362
Aantal stemmen: 37
Gemiddelde score: 4.68

12
2
1
3
3
4
4
1
3
4
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10


(©) 2003 - 2019 - Website door Pandafish