Zoek een mop
Dagelijkse mop

Start de dag met een lach en schrijf je in op onze e-mop. Ontvang iedere dag om 8u de mop van de dag per mail.  

Het betoverde wolkje

Verheyen, De Bilde en De Boeck lopen in de hemel. Opeens komen ze God tegen en Hij zegt tegen hun: "Schop niet tegen dat zwarte wolkje, het brengt je enorm veel ongeluk!" De Bilde gelooft er niets van en probeert het uit. De dag daarop komt hij aan met een erg lelijke vrouw. De Boeck vraagt: "Hoe komt dat?"
De Bilde antwoordt: "Ik heb tegen het zwarte wolkje geschopt!" De Boeck vond dat onzin, maar toen hij het ook probeerde onderging hem hetzelfde lot.

Een week later komt Verheyen aan met een hele mooie vrouw en De Boeck vraagt aan het meisje wat ze gedaan had. Ze begon prompt weer te wenen en snotterde: "Ik heb tegen het zwarte wolkje getrapt :-( ..."Om te stemmen moet je ingelogd zijn.

Nog een goeie mop lezen?

De vraag van 1 miljoen ! (7.48/10)

Kamiel zit in 't programma DE VRAAG VAN 1 MILJOEN met Walter Grootaers. Nu zit hij aan de laatste vraag en hij heeft nog 2 hulplijnen. Walter stelt hem de vraag:

"De vraag voor ...

Mop verder lezen (Je hebt 9% gelezen)


Where have you been? (6.22/10)

A married man and his secretary are having an affair. They decide to leave the office early one day and go to the secretary's apartment for an afternoon of lovemaking. They fall asleep and don't wake ...

Mop verder lezen (Je hebt 21% gelezen)


Voetbal in de hemel? (6.88/10)

Er komt een man bij de pastoor en vraagt: 'Spelen ze in de hemel ook voetbal?' 'Dat weet ik niet,' zegt de pastoor: 'Ik heb vandaag pas de brochure aangevraagd. Kom over een week nog eens terug.' De m...

Mop verder lezen (Je hebt 43% gelezen)


Mop details

Categorie: Sport & Spel
Moppentapper: Beaverke
Datum: 05-03-2013
Maal bekeken: 7645
Aantal stemmen: 37
Gemiddelde score: 4.68

12
2
1
3
3
4
4
1
3
4
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10


(©) 2003 - 2020 - Website door Pandafish