Zoek een mop
Dagelijkse mop

Start de dag met een lach en schrijf je in op onze e-mop. Ontvang iedere dag om 8u de mop van de dag per mail.  

Jantje Dieper

Jantje Dieper moet van zijn moeder naar de bakker gaan. Hij krijgt €10 mee. Onderweg komt hij een meisje tegen, die vraagt: "Als ik die €10 krijg mag je mij kussen!" Dat vond Jantje een goed idee! Toen hij thuis kwam vroeg zijn moeder waar het brood was. Jantje: "Toen ik bij de bakker aankwam vond ik het niet meer...."

De volgende dag kreeg Jantje €50 mee. Hij kwam weer dat meisje tegen en het meisje zei: "Als ik die €50 krijg, Dan mag je mijn borsten zien." Dat vond Jantje een goed idee! Toen hij thuis kwam vroeg zijn moeder weer waar het geld was. Jantje: Sorry, ik ben gestruikeld en mijn briefje is gaan vliegen!"

De volgende dag krijgt hij €100 mee. Moeder: "En nu niet kwijt spelen hé!" Jantje komt weer hetzelfde meisje tegen. Ze zegt: "Als ik die €100 krijg mag je met mij in bed!" Dat vond Jantje een héél goed idee!
Na een uur werd zijn moeder ongerust en ze ging hem zoeken: "Jantje Dieper! Jantje Dieper!"
Jantje: "Maar mama, ik kan niet dieper!"Om te stemmen moet je ingelogd zijn.

Nog een goeie mop lezen?

Jantje en de melkboer (7.44/10)

Jantje wordt 's nachts wakker en gaat wat water halen om op te drinken. Als hij terug naar boven loopt, om weer naar bed te gaan, hoort hij gekreun uit de slaapkamer van zijn ouders. Hij besluit om ev...

Mop verder lezen (Je hebt 31% gelezen)


De 3 keurige jongetjes (7/10)

Een meisje mag thuis een feestje geven, maar ze heeft hele strenge ouders. Ze roept de drie belhamels van de klas bijeen en zegt dat ze zich keurig moeten gedragen. De drie jongens gaan naar het huis ...

Mop verder lezen (Je hebt 33% gelezen)


Dronken stoefer (7.2/10)

Een zatlap geraakt na het cafbezoek niet meer zonder hulp naar huis. Een kroegkennis stelt voor hem naar huis te brengen. "Da's een goed idee, dan zal ik u een tonen waar ik woon!"
...

Mop verder lezen (Je hebt 25% gelezen)


Mop details

Categorie: Seks & Bedpret
Moppentapper: puppygirly
Datum: 06-11-2016
Maal bekeken: 1247
Aantal stemmen: 59
Gemiddelde score: 5.53

14
3
7
2
3
3
3
6
5
13
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10


(©) 2003 - 2019 - Website door Pandafish