Zoek een mop
Dagelijkse mop

Start de dag met een lach en schrijf je in op onze e-mop. Ontvang iedere dag om 8u de mop van de dag per mail.  

Jantje Dieper

Jantje Dieper moet van zijn moeder naar de bakker gaan. Hij krijgt €10 mee. Onderweg komt hij een meisje tegen, die vraagt: "Als ik die €10 krijg mag je mij kussen!" Dat vond Jantje een goed idee! Toen hij thuis kwam vroeg zijn moeder waar het brood was. Jantje: "Toen ik bij de bakker aankwam vond ik het niet meer...."

De volgende dag kreeg Jantje €50 mee. Hij kwam weer dat meisje tegen en het meisje zei: "Als ik die €50 krijg, Dan mag je mijn borsten zien." Dat vond Jantje een goed idee! Toen hij thuis kwam vroeg zijn moeder weer waar het geld was. Jantje: Sorry, ik ben gestruikeld en mijn briefje is gaan vliegen!"

De volgende dag krijgt hij €100 mee. Moeder: "En nu niet kwijt spelen hé!" Jantje komt weer hetzelfde meisje tegen. Ze zegt: "Als ik die €100 krijg mag je met mij in bed!" Dat vond Jantje een héél goed idee!
Na een uur werd zijn moeder ongerust en ze ging hem zoeken: "Jantje Dieper! Jantje Dieper!"
Jantje: "Maar mama, ik kan niet dieper!"Om te stemmen moet je ingelogd zijn.

Nog een goeie mop lezen?

Het slimme hoertje (7.33/10)

Een hollander komt te horen dat in Antwerpen een hoertje zit die gratis sex heeft aan haar klanten , die hollander gaat daar onmiddelijk naar toe klopt op het raampje vraagt of het gratis is , het hoe...

Mop verder lezen (Je hebt 13% gelezen)


De Liftster (6.38/10)

Een vrachtwagenchauffeur neemt een mooie liftster mee. Op een gegeven ogenblik vraagt de chauffeur of het meisje zin heeft in een wip. Het meisje heeft daar wel zin in.
"Er is alleen een p...

Mop verder lezen (Je hebt 25% gelezen)


Geoffrey en de hoertjes (7.95/10)

De kleine Geoffrey zit in de auto met zijn vader en ze rijden voorbij enkele hoertjes langs de kant van de weg. Nieuwsgierig als Geoffrey is, vraagt hij z'n vader:
- Papa, wat doen die mevrouw...

Mop verder lezen (Je hebt 16% gelezen)


Mop details

Categorie: Seks & Bedpret
Moppentapper: puppygirly
Datum: 06-11-2016
Maal bekeken: 2343
Aantal stemmen: 59
Gemiddelde score: 5.53

14
3
7
2
3
3
3
6
5
13
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10


(©) 2003 - 2020 - Website door Pandafish