Zoek een mop
Dagelijkse mop

Start de dag met een lach en schrijf je in op onze e-mop. Ontvang iedere dag om 8u de mop van de dag per mail.  

Het Club Brugge petje

Tijdens de laatste Anderlecht-Brugge loop er een Anderlechtsupporter naar het stadion. Opeens ziet hij in de bosjes een naakte, dode vrouw liggen. Hij vind het zo onterend voor de vrouw dat hij z'n pet over het gezicht van de vrouw legt en z'n sjaal over haar borsten. Daarna vervolgt hij z'n weg naar het stadion.

Even later komt er een Brugge supporter voorbij gelopen. Ook hij ziet die dode vrouw en ook hij vind het vreselijk en hij besluit om z'n Brugge petje over de schaamstreek van de vrouw te leggen en daarna loopt hij ook door naar het stadion.

5 minuten nadat de Brugge supporter gepasseerd is loopt er een agent voorbij. Die ziet de vrouw ook liggen. Hij tilt het Brugge petje op krabt zich op het hoofd en loopt weg en even later komt hij terug met een collega agent. Samen kijken ze weer onder het Brugge petje waarop de collega agent zegt: "Dit snap ik niet dit is de eerste keer dat er geen LUL onder het Brugge petje zit!!!Om te stemmen moet je ingelogd zijn.

Nog een goeie mop lezen?

Je mist toch (6.89/10)

Brugge komt na een verloren wedstrijd de kleedkamer binnen en Verheyen zegt: "Het is allemaal de schuld van die scheidsrechter, ik zal hem straks een trap onder zijn kont geven."


Mop verder lezen (Je hebt 74% gelezen)


Hond met voetbalwijsheid (6.75/10)

Er zit een man bij de wedstrijd feyenoord-ajax.De man heeft een hondje bij zich, de hond heeft een AJAX-pet op en eun AJAX-das om.
Iemand die naast de man zit,zegt : "Wat is dat voor een h...

Mop verder lezen (Je hebt 23% gelezen)


Club Brugge en kaarten (6.03/10)

Wat is het verschil tusssen de Belgische voetbalclub Club Brugge en een pakje kaarten ??

- In een pakje kaarten zitten maar vier boeren
...

Mop verder lezen (Je hebt 126% gelezen)


Mop details

Categorie: Sport & Spel
Moppentapper: Beaverke
Datum: 01-03-2013
Maal bekeken: 7092
Aantal stemmen: 53
Gemiddelde score: 4.91

20
4
1
1
4
4
1
2
2
14
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10


(©) 2003 - 2019 - Website door Pandafish