Zoek een mop
Dagelijkse mop

Start de dag met een lach en schrijf je in op onze e-mop. Ontvang iedere dag om 8u de mop van de dag per mail.  

Het Club Brugge petje

Tijdens de laatste Anderlecht-Brugge loop er een Anderlechtsupporter naar het stadion. Opeens ziet hij in de bosjes een naakte, dode vrouw liggen. Hij vind het zo onterend voor de vrouw dat hij z'n pet over het gezicht van de vrouw legt en z'n sjaal over haar borsten. Daarna vervolgt hij z'n weg naar het stadion.

Even later komt er een Brugge supporter voorbij gelopen. Ook hij ziet die dode vrouw en ook hij vind het vreselijk en hij besluit om z'n Brugge petje over de schaamstreek van de vrouw te leggen en daarna loopt hij ook door naar het stadion.

5 minuten nadat de Brugge supporter gepasseerd is loopt er een agent voorbij. Die ziet de vrouw ook liggen. Hij tilt het Brugge petje op krabt zich op het hoofd en loopt weg en even later komt hij terug met een collega agent. Samen kijken ze weer onder het Brugge petje waarop de collega agent zegt: "Dit snap ik niet dit is de eerste keer dat er geen LUL onder het Brugge petje zit!!!Om te stemmen moet je ingelogd zijn.

Nog een goeie mop lezen?

De spits van Anderlecht (7/10)

Een scout van voetbalclub Anderlecht vertelt de trainer dat hij een fantastische jonge Irakese spits aan het werk heeft gezien in Bagdad .

De trainer stapt onmiddellijk op het vliegtui...

Mop verder lezen (Je hebt 14% gelezen)


Merknamen als Tattoo (7.15/10)

Een man bezoekt een publieke dame en naarmate hij zich verder uitkleedt, onthult hij allerlei getattoeŽrde merknamen. Linkerschouder: Kappa, rechterbovenarm: New Balance, borstkas: Puma, vlak boven de...

Mop verder lezen (Je hebt 42% gelezen)


100 euro voor Standard (6.49/10)

Een Standard-fan komt met 100 EURO aan de kassa.
Vraagt die vent achter de balie wat moet je hebben: een seizoenskaart of een speler?...

Mop verder lezen (Je hebt 143% gelezen)


Mop details

Categorie: Sport & Spel
Moppentapper: Beaverke
Datum: 01-03-2013
Maal bekeken: 7143
Aantal stemmen: 53
Gemiddelde score: 4.91

20
4
1
1
4
4
1
2
2
14
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10


(©) 2003 - 2019 - Website door Pandafish