Zoek een mop
Dagelijkse mop

Start de dag met een lach en schrijf je in op onze e-mop. Ontvang iedere dag om 8u de mop van de dag per mail.  

Het Club Brugge petje

Tijdens de laatste Anderlecht-Brugge loop er een Anderlechtsupporter naar het stadion. Opeens ziet hij in de bosjes een naakte, dode vrouw liggen. Hij vind het zo onterend voor de vrouw dat hij z'n pet over het gezicht van de vrouw legt en z'n sjaal over haar borsten. Daarna vervolgt hij z'n weg naar het stadion.

Even later komt er een Brugge supporter voorbij gelopen. Ook hij ziet die dode vrouw en ook hij vind het vreselijk en hij besluit om z'n Brugge petje over de schaamstreek van de vrouw te leggen en daarna loopt hij ook door naar het stadion.

5 minuten nadat de Brugge supporter gepasseerd is loopt er een agent voorbij. Die ziet de vrouw ook liggen. Hij tilt het Brugge petje op krabt zich op het hoofd en loopt weg en even later komt hij terug met een collega agent. Samen kijken ze weer onder het Brugge petje waarop de collega agent zegt: "Dit snap ik niet dit is de eerste keer dat er geen LUL onder het Brugge petje zit!!!Om te stemmen moet je ingelogd zijn.

Nog een goeie mop lezen?

Karate hond (6.31/10)

Er is eens een karate-leraar die les geeft aan volwassenen. Op een dag neemt hij zijn hond Does mee naar de karate-les. Hij zegt tegen zijn leerlingen: "Kijk, dit is mijn hond en hij kan karate.&...

Mop verder lezen (Je hebt 25% gelezen)


Verheyen en z'n parachute (7.32/10)

Een vliegtuig stond op het punt neer te storten en er waren 5 mensen aan boord en slechts 4 parachutes beschikbaar.

De eerste zei: "Ik ben Walter Baseggio, een van de beste voetbal...

Mop verder lezen (Je hebt 14% gelezen)


De slimme van Mechelen (7.31/10)

Een vrouw fietst door Mechelen, met op haar bagagerek 2 grote vuilniszakken, waarvan in 1 zak een gat zit, en er vallen iedere keer briefjes van 20 euro uit die zak.
De politie ziet dat en hou...

Mop verder lezen (Je hebt 19% gelezen)


Mop details

Categorie: Sport & Spel
Moppentapper: Beaverke
Datum: 01-03-2013
Maal bekeken: 7336
Aantal stemmen: 53
Gemiddelde score: 4.91

20
4
1
1
4
4
1
2
2
14
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10


(©) 2003 - 2020 - Website door Pandafish