Zoek een mop
Dagelijkse mop

Start de dag met een lach en schrijf je in op onze e-mop. Ontvang iedere dag om 8u de mop van de dag per mail.  

Het Club Brugge petje

Tijdens de laatste Anderlecht-Brugge loop er een Anderlechtsupporter naar het stadion. Opeens ziet hij in de bosjes een naakte, dode vrouw liggen. Hij vind het zo onterend voor de vrouw dat hij z'n pet over het gezicht van de vrouw legt en z'n sjaal over haar borsten. Daarna vervolgt hij z'n weg naar het stadion.

Even later komt er een Brugge supporter voorbij gelopen. Ook hij ziet die dode vrouw en ook hij vind het vreselijk en hij besluit om z'n Brugge petje over de schaamstreek van de vrouw te leggen en daarna loopt hij ook door naar het stadion.

5 minuten nadat de Brugge supporter gepasseerd is loopt er een agent voorbij. Die ziet de vrouw ook liggen. Hij tilt het Brugge petje op krabt zich op het hoofd en loopt weg en even later komt hij terug met een collega agent. Samen kijken ze weer onder het Brugge petje waarop de collega agent zegt: "Dit snap ik niet dit is de eerste keer dat er geen LUL onder het Brugge petje zit!!!Om te stemmen moet je ingelogd zijn.

Nog een goeie mop lezen?

Justine topless (7.38/10)

Justine Henin en haar echtgenoot Pierre Yves Hardenne zijn op een zomerse dag in de tuin bezig...

Justine: "Pierre, zou ik topless kunnen zonnen in de tuin?"
Pierre-Yve...

Mop verder lezen (Je hebt 52% gelezen)


Voetbal in de hemel? (6.88/10)

Er komt een man bij de pastoor en vraagt: 'Spelen ze in de hemel ook voetbal?' 'Dat weet ik niet,' zegt de pastoor: 'Ik heb vandaag pas de brochure aangevraagd. Kom over een week nog eens terug.' De m...

Mop verder lezen (Je hebt 43% gelezen)


Quick Golf Surgery (6.68/10)

2 women were playing golf. On the third hole there was a man in front of them but about 175 yards down the fairway. The first woman said i'll tee off he is far enough away. She hit the drive of her li...

Mop verder lezen (Je hebt 27% gelezen)


Mop details

Categorie: Sport & Spel
Moppentapper: Beaverke
Datum: 01-03-2013
Maal bekeken: 7183
Aantal stemmen: 53
Gemiddelde score: 4.91

20
4
1
1
4
4
1
2
2
14
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10


(©) 2003 - 2019 - Website door Pandafish