Zoek een mop




Dagelijkse mop

Start de dag met een lach en schrijf je in op onze e-mop. Ontvang iedere dag om 8u de mop van de dag per mail.  

Genezende krachten

Het is zaterdagavond en hele volksstammen aan kijkers zitten weer aan de buis gekluisterd. Dat is niet ongebruikelijk bij een optreden van het medium: het congrescentrum zit bomvol; de zaal had ook tienmaal uitverkocht kunnen zijn, zo groot was haar schare bewonderaars.

Niet geheel onbegrijpelijk want haar healingsessies waren befaamd: het was zo dat telkenmale enige tientallen aanwezigen ‘gezuiverd en geheeld’ weer de thuisreis konden aanvatten.

Sinds kort was het medium dan ook op Tv te zien. Een tegemoetkoming aan haar fans. Een commerciële zaak natuurlijk ook, maar zoiets blijft natuurlijk onbesproken. Het gaat om geloof, en niet om commerce. En hoop was aanwezig. Bij velen. Ook onder de schare Tv-kijkers. Zeker nu was aangekondigd dat het medium ook online haar healingkunsten ging vertonen.

Gespannen zit ons oudere echtpaar voor de buis. Hoopvol zelfs bij de opmerking van volgende tekst: "als u als kijker thuis Uw rechterhand op de Tv legt en met Uw linker Uw zieke lichaamsdeel aanraakt, en mij de ruimte geeft tot transformatie,zal ik van hieruit heil en genezing instralen: Uw lichaamsdeel zal weer functioneren als vanouds".

Hoopvol begeeft Annie zich naar de Tv, legt haar rechterhand op de Tv en haar linker op haar rechterknie. Verbaasd door de actie van zijn vrouw, maar gesterkt door haar vertrouwen in het medium, begeeft ook Louis zich nu naar de Tv. Hij legt zijn rechterhand op de Tv naast de hare en houdt zijn linkerhand op zijn geslacht.

Waarna Annie hem liefdevol aankijkt en zegt: "Louis, ze gaat de wonden helen, niet de doden tot leven roepen!"




Om te stemmen moet je ingelogd zijn.

Nog een goeie mop lezen?

Supergeile Eva (7.29/10)

Adam en Eva vervelen zich dood in het aards paradijs. Eva wordt zo geil als tienduizend konijnen en wendt zich naar Adam. Doch Adam roept hoofdpijn in om toch maar niet te moeten sexen. Gefrustreerd m...

Mop verder lezen (Je hebt 14% gelezen)


Bij de ooievaars (6.71/10)

Vader Ooievaar tracht zijn zoon een beetje gerust te stellen tijdens een van moeder Ooievaars regelmatig voorkomende nachtelijke absenties. "Huil maar niet, jongen," zegt de vader sussend, &...

Mop verder lezen (Je hebt 24% gelezen)


Weet je nog... (7.99/10)

Een vrouw wordt wakker en merkt dat haar man niet meer in bed ligt. Ze staat op en gaat naar beneden waar ze haar man in de keuken vindt. Hij zit daar als bevroren naar de muur te staren met tranen in...

Mop verder lezen (Je hebt 26% gelezen)


Mop details

Categorie: Relaties
Moppentapper: Beaverke
Datum: 17-10-2016
Maal bekeken: 6292
Aantal stemmen: 65
Gemiddelde score: 6.60

2
2
3
7
4
9
12
12
8
6
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10


(©) 2003 - 2024 - Website door Pandafish